Kedves Barátaim!

 

Tudom, az sem szép, ha egy barátságos labdarúgó mérkőzésen harsog a "büdös zsidó", (s ezért a "súlyos" antiszemita "bőnért" aránytalanul súlyos büntetést kap a Magyar Labdarúgó Szövetség), de ennél talán valamivel nagyobb antikeresztyén / antikeresztény bűn, a mellékelt eset.

Kettős mérce? De még meddig?!

1111nigeria_egett000

Brutális és kíméletlen vallásüldözés bizonyítékát tárta elénk Juan Carlos Martos atya Nigériából, ahol katolikusok százait égették el elevenen az iszlámisták, akiket Európában bőkezű ellátásokkal és kék kártyával jutalmaznak. A "mértékadó" médiumok hallgatnak, a Facebook cenzúráz, mert sokkoló kép

"Ez, egy brutális példa arra, hogy mire jutott Nigériában a muzulmánok és katolikusok küzdelme. A muzulmánok eltökéltek abban, hogy vallásukat egész Afrikára, valamint a föld valamennyi földrészére, bármi áron is, de kiterjesztik.
És hol vannak a Nemzetközi Emberjogi Szervezetek? Keresztényeket égetnek meg elevenen Nigériában: rémes holokauszt a nemzetközi közömbösség orra előtt. Ahogy ezt a Clarettani Misszionárius (via del Sacro Cuore di Maria, Rome, Olaszország) nevében Juan Carlos Martos atya megítélte.
Ezért, ebből a szerény blogból kérem minden engem olvasó ember támogatását: kérem, terjessze ezt a fényképet és a hozzá fűzött megjegyzéseket minden médiában, mellyel rendelkezik. Ha csak megemlékezünk ezekről a mártírokról, tekintve, hogy szerencsétlenségünkre a fecebook nem a kivégzettek oldalán áll azáltal, hogy meggátolja az ilyen tragikus események közzétételét."
(EU Times nyomán)

Milyen a Fidesz? Ilyen !

2013.01.15. 23:51

Milyen a Fidesz?   Ilyen !
 
 
Amikor dr. Toller László, Pécs polgármesterét gépkocsibaleset következtében kórházban kezelték, a munkáját ellátni nem tudta. A Fidesz nagyon fel volt háborodva, hogy a kómában fekvő Toller László részére folyósítják fizetését, ami  650 ezer Ft volt.
 
 
Most Schmitt Pálnál nem számít a pénz!
Schmitt Pál kapja az 1.750.000 Ft fizetését!
Kapja nyugdíját, ez csak 432.000 Ft
A tulajdonát képező 3 ház kiadásából kb. 500.000 Ft bevétele van.
Makray Kati, a felesége szintén kiemelt magas nyugdíjat kap.
Ezen kívül az állam vett 180 millió Ft-ért házat Schmittnek, melyben élete végéig élhet, nem kell rezsit fizetni!
/Te mennyit fizetsz a gáz, villany, víz és szemétszállítási számládért?/
Gépkocsi, vezetővel együtt jár neki.
Ezeket Orbánék közpénzből fizetik neki.
A nagy hazafinak lányai Amerikában élnek!!! És hogy a repülőjegy ne terhelje Schmitt saját pénztárcáját, ezért el akar vállalni valami állami tisztséget, és akkor ingyen utazik lányai meglátogatására Amerikába.
Természetesen ez is közpénzből történik.
A zongorát, amit 8 millióért vettek neki, viheti az új házba.
 
Tessék megmondani, életében mit tett ekkorát ez a hazug ember, amivel ezeket a kiváltságokat kiérdemelte?
Kérlek benneteket, hogy mennél több helyre küldjétek szét ezt az üzenetet, hadd lássa a NÉP, hogy Orbánéknak a szeme sem rebben, ha közpénzből fizetni kell a barátoknak.
süti beállítások módosítása