Izrael népe (18+)

Címkék: zsidó cionista

2013.07.29. 09:36

Ez a film a cionista zsidóságról szól, melynél kirekesztőbb, arrogánsabb és embertelenebb nép aligha létezik a földön.

Ez a film a cionista zsidóságról szól, melynél kirekesztőbb, arrogánsabb és embertelenebb nép aligha létezik a földön. Hogy miért mutat hamis képet róluk, és miért hallgatja el a videóban is látható tényeket a média, annak egyszerű az oka: a főbb rádió- és tv csatornákat zsidók működtetik, támogatják. Az internetet ugyan még nem tudják sikeresen cenzúrázni, de a zsidóságról szóló legsokkolóbb, legembertelenebb videók pár napon belül eltűnnek a videomegosztó oldalakról.

Olyan videókról van szó, melyek nem a látvánnyal, hanem a zsidók valódi, kegyetlen természetével sokkolnak. A cenzúrázókat nem a látvány zavarja, hanem az igazság, amely képes lenne sok naiv embert felvilágosítani arról, hogy a cionista zsidóság nem áldozat, hanem egy potenciális terrorveszélyt jelentő terjeszkedő ragály.

Végletekig intoleráns fajtájukat a Tóra felsőbbrendűnek hirdeti, és arra buzdítja népét, hogy hódítsák meg az egész világot leigázva az összes nem zsidó népet. A fiatalok tudatába már óvodás kortól rögzítik hogy ők kiválasztottak, felsőbbrendűek, és hogy semmiféle könyörületet, emberséget ne érezzenek a nem zsidókkal szemben…

hazudik a fidesz.png

A nemzet példaképei

A Gyurcsány-kormány közelebbről

Seszták Ágnes

2007. február 10., szombat 01:00

És a cápa fal javába
vad fogakkal – nem titok
(Weil–Brecht)

A Harmadik Köztársaság döglődik. A bombasztikus kijelentést nem azért írtam, mert nem tudnék helyette szebbet. Írhatnám, hogy gyengélkedik, vegetál, akadozik, bukdácsol. Hogy ennek felismerését egyre odább tologatjuk, természetes, mindenki szeretne túlélni, és ha lehet, még egy kicsit jól is élni. De „Magyarország rossz útra tévedt”. Tévelygett, tévelyedett. Hogy, hogy nem, megy az ország nyílegyenesen előre, és egyszer csak, nézd már, tévelyegni kezd. Pont amióta 2002-ben a Fidesz átadta a kormányrudat a szocialista–szabad demokrata koalíciónak, amely bámulatos gyorsasággal terelgeti hazánkat a szakadék felé. Szavakkal sok mindent el lehet kendőzni, Kóka János király ebben a műfajban, milliárdos vagyonából kitekintve dübörgő gazdaságot lát, másik gazdag barátja, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerint meg stabil és nagy a jólét.
De fogyóban a türelem, és hiába irkál dolgozatokat a Népszabadságba Gyurcsány. Nem tudni, kinek, mert a nyugdíjasoknak annyi pénzük sincs, hogy egy napilapot vegyenek, ha meg híveinek írta, minek írta, azok a legvadabb zöldségeket is bemondásra elhiszik. Dávid Ibolya is hiába vizionálja legújabb találmányát a felépítendő középosztályról, amibe egyébként sem az MDF, hanem a Fidesz próbált életet lehelni, és hiába próbál hiteles hangot megütni a humorát vesztett Kuncze Gábor, senki nem hiszi el neki, hogy a lepusztult Ormánságban a liberális elvek mentik meg a vasút nélküli falvak lerongyolódott népeit.
Zűrzavar van, bizonytalanság és depresszió. Ami nagyon jó bizonyos érdekcsoportoknak, de nagyon rossz nekünk. Ebben az országban nemhogy négy évre, de jövőre sem lehet tervezni. Itt, ahol év közben egy pöccintéssel megemelik az adót, bevezetik a vizit-, ágy- és dobozdíjat, ahol a rákos beteget inkább hazaküldik, mint gyógyítják, ahol hiába van ágy is, orvos, is, műtő is, de listázzák a műtéteket, hadd hulljon a férgese. Ahol semmi perc alatt ugrik százezer forintra a gázszámlád, ahol megvernek, ha más a véleményed, ahol a rendőrség a törvényen kívüliségét fitogtatva, azonosító nélkül, talpig beöltözve rugdossa a békés tömeget. Hogy szokták írni a liberálisok? Kéjjel! Úgy van, kéjjel.
Fogyóban a türelem, mert Gyurcsány Ferenc és kormánya nem hajlandó tudomásul venni, hogy az elégedetlenségnek oka van. Szédítően erkölcstelen médiájuk nagyon sokat tesz azért, hogy elcsattanjon az első pofon, amit nem egy tüntető fog kapni. Sőt megkockáztatom, egy valóságos polgárháború kirobbantásába is szívesen belemennének, mert akkor külföldi segítséget lehetne igényelni, a „stabilitás és a béke megmentésének” érdekében. Ez a szajkó szöveg minden alkalommal végigfut a médián, akár egyetlen Árpád-sávos zászló megjelenésekor is. Magyarországon a rendőrök mostanság megtapossák a magyar zászlót, kicsavarják a tüntetők kezéből, egyes médiaszereplők a kokárda használatának betiltását követelik. Milyen stabilitás az, amelynek szorgalmazói vitték gödörbe az országot? Ki hiszi el, hogy ugyanaz a Gyurcsány majdnem ugyanazzal a kormányzati fizimiskákkal most nem tönkretenni, hanem megmenteni akarja az országot? Bolgár György kuncsaftjain kívül senki nem hisz már nekik. És most hagyjuk az ellenzéket, nem ők kormányoznak.
Beszéljünk Gyurcsány Ferenc kormányairól. Mert kormányozni szeret: „Imádom ezt csinálni.” Kéne is, nem, pedig beszélni róla, hogy, de most már, biz’ isten, tényleg, igazándiból. Fricz Tamás következmények nélküli országnak nevezte Magyarországot. Nyugodtan lehet következmények nélküli kormánynak nevezni a Gyurcsányét. Az emberek hónapok óta tüntetnek a leváltásáért. Az a csoda, hogy még nem zavarták el az Országházból az egész díszes társaságot. Az sem különösebben egészséges felállás, hogy Gyurcsány Ferenc egyes számú jobbkeze Szilvásy György elvtárs, KISZ-es barát, az egykori és jelenlegi üzlettárs. A kormány amúgy teli megbízható, befolyásos KISZ-vezetőkkel. Az egykori kommunista ifjak, miután a gazdasági életben megmártóztak, és stabil vagyonnal megtollasodtak, elérkezettnek látták az időt, hogy a politikában is átvegyék a hatalmat. Szilvásy György, Kiss Péter, Lamperth Mónika, Persányi Miklós, Szekeres Imre, Lendvai Ildikó, Petrétei József mindannyian KISZ-funkcionáriusokból vedlettek „szociáldemokratákká”. Ne tessék öszszekeverni őket a Bibó-szakkollégista fiúkkal. Egészen más volt a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetségben politizálni, mint a Fideszben ellenzékiként szervezkedni.
Gyurcsány Ferenc szótárában az igazságosság, a versenyképesség, a becsület meg a hazafiság legalább akkora felületet képvisel, mint a jogszerűség, tisztesség, törvényesség és bizalom. Szóval verbálisan pótolja mindazt, ami belőle és kormányából hiányzik.
A Balatonőszödön elmondott beszédével végérvényesen kiiratkozott a hiteles emberek sorából: kétszáz pártkádernek bevallotta, hogy évek óta hazudozik, ő is meg kormánya is, és ócska trükkök százaival nyerték meg a választást.
Őszintén? Mekkora elszánás kell ahhoz, hogy ezek ismeretében Gyurcsány Ferenc kormányában bárki szerepet vállaljon? Vagy ez buta kérdés, mert a hatalomnak még a közelében lenni is mámorító érzés lehet. Hát még „csinálni”, drága polgártársaim.
Hitelét vesztett kormányfő, hitelét vesztett pártfrakció, hitelét vesztett miniszterek. Miért higgyen az átlagember Gyurcsányéknak? Miért higgyünk egy olyan embernek, aki évek óta hazudik, és mindezt azért, hogy a hatalomban maradhasson? Ez az ember beszél stabilizációról, meg társadalmi békéről? Aki minisztert „csinált” Molnár Lajosból, aki szakmai és egyéb balfogások révén elrettentő példakép az orvosi szakmában. Aki ép fület operál meg a beteg helyett, aki két kórházból is távozni kényszerült botrányt botrányra halmozva. Akinek durva és sértő tárgyalási stílusától maguk az orvosok is borzadnak. Molnár Lajos, aki egészségpolitikusnak nevezi ki magát, és nem is olyan régen csendestárs volt egy fegyvergyártási bizniszben. Ami az orvosi hivatással nehezen passzítható. Molnár doktor működését nehéz másképp értelmezni, mint egy szakmailag harmatgyenge orvos bosszúhadjáratát a saját szakmájának művelői ellen. Hogy Molnár doktor az olcsóbb gyógyszerek forgalmazójaként esetleg a gyógyszerüzletben is érdekelt lenne, arra gondolni sem merünk.
A Szabad Demokraták Szövetsége Persányi Miklóst hívta el az állatkert éléről, legyen környezetvédelmi és vízügyi miniszter. Sokkal jobb igazgató volt, mint miniszter. Szelektív hulladékgyűjtés ide vagy oda, képzelje a kedves olvasó, hogy e percben, kies hazánkban 18 helyen 4700 tonna illegális szemét rohad, büdösödik, éktelenkedik és fertőz. (4700 tonna = 47 000 mázsa.) Valahogy idevarázsolódtak, valaki ideszállította, valakiknek ez nem tűnt fel. A környezetvédelmi tárca ezt nem észlelte, így aztán nem is állította le. Persányi angyali nyugalommal és megnyerő mosollyal a pénzéhséget okolta, meg a laza törvényeket. Szerintem erre nincs mentség: és ha valakinek kedve szottyan radioaktív iszapot szállítani a pátyi erdőbe, mert miért ne? Akkor mi van? Hiszen a németek szemétszállításügyben a fülük botját sem mozdítják. Magyarország szeméttelep, végállomás.
Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszter, a Budapesti Műszaki Egyetem volt KISZ-titkára, az MSZMP KB tagja. Neki volt a meglátása, még KISZ-vezető korában, hogy a KISZ-vagyon egy része politikai privilégium. Ezért „kellett” 1989-ben, az akkor 10 milliárdra rúgó vagyont saját társaságokba apportálni, működtetni, hogy a választások után a győztes pártok ifjúsági szervezetei egy jól karbantartott vagyont kapjanak. Csillebérc, Zánka, Földvár, Verőcemaros, Ezermester- és Úttörőboltok, üdülők, kiadók, székházak, irodák százai. Vajon hány „jól karbantartott” vagyontárgy privatizálódott menet közben, oly mértékben, hogy a KISZ-vagyon nagyságáról és annak eltüntetéséről még ma sincs tiszta képünk? Jellemző, hogy Perczel Tamás halála előtt törte meg a hallgatást róla. Kiss Péter nem kifejezetten ideologikus alkat. Inkább a végrehajtás embere. A Baloldali Ifjúsági Társulás, a rossz emlékű BIT alapító elnöke. Ezt a társaságot jellemezte, hogy az 1990-es önkormányzati választáson egyszerre támadták a Fideszt és az SZDSZ-t, mint két liberális pártot. A Fidesz plakátjain a párt nevét átpingálták Zsideszre, három varjút pedig imigyen röptették a plakátjaikon: Hataloméhség, Csalhatatlanság, Kizárólagosság. Abban az időben ezt az arcátlan manővert az MDF-re, mint antiszemita pártra akarták rákenni. Kiss Péter pártja, az MSZP, azóta is szorgosan keresi az antiszemitákat a szomszéd kertjében.
Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter. Mai napig nem tisztázta férje, Jegesy András viszonyát Kulcsár Attilával. Nem tudjuk, mit keresett a Britton Kft. által rendezett fogadáson Jegesy doktor, ahol Kulcsár Attilával és Schönthal Henrikkel koccintgatott. Az akkor belügyminiszter Lamperth azt válaszolta újságírói kérdésre, hogy azért koccintott a férje, mert pohár volt a kezében. Eleinte még azt is tagadta, hogy ismeri Kulcsár Attilát, miközben Jegesy ügyvédi irodájának szerződése volt a Brittonnal, amely Kulcsár Attila főhadiszállása volt. Jegesy doktor is itt bérelt irodát. A Britton-fogadáson többek közt koccintott: Endrényi Éva, Karl Imre, Puch László, Baja Ferenc, Kodela László, Schönthal Henrik, Jegesy András, Dudás Gábor, Mészáros János, az MFB igazgatója és Kulcsár Attila…
2007 van, és még mindig nem tudjuk ki ez az ember – Kulcsár Attila – a kőműves fiúból lett bankár?
Mit is mondott Gyurcsány Ferenc a Kulcsár-ügyről? „Az eljárás során bármilyen tény a tudomásomra jut, melynek alapján elképzelhető, hogy a kormány bármely tagja és a jogi normákat be nem tartó személyek közt nem megengedhető viszony áll fenn, akkor cselekedni fogok.” Ez a nyakatekert mondat azt jelenti, hogy Lamperth Mónikát le kellett volna váltania, mert a rendőrség a belügyminiszter ellenőrzésével nyomoz egy olyan ügyben, amelyben a férje szerepe máig tisztázatlan. Másnap le kellett volna mondani Gyurcsány Ferencnek, mert Kulcsár vallomásában szerepel egy Gyurcsányi nevű nagy ember, aki majd kihúzza őket a sz…ból. Vajh ki lehet az a Gyurcsányi? Azt mondja a mértékadó média, hogy nekik fogalmuk sincs, ki lehet az. Hahaha, még csak nem is sejtik?
Gyurcsány Ferencről már tud annyit a magyar átlagpolgár, amennyi éppen elég ahhoz, hogy a politikai hatalom közelébe se engedjék. De ez nem ilyen egyszerű. Mivel a Kádár-rendszer cementje a folyamatos simlizés, túlélés, a kiskapukon való ki- és beszökdösés volt, a szerzés és az állam átverése díjazott tulajdonságokká váltak. Gyurcsány Ferenc vitatott vagyonszerzésének hátterét feszegető kérdésekre a „Miazhogy! Nagyonis!, Törvényesen és tisztességesen!” választ a közélet oldaláról nem hisztérikus röhögés, hanem elismerő csettintések kísérik. Ügyes gyerek ez a Fletó. Minden próbálkozás, amely a Fittelina, Nomentana, Motim, Szalay utcai ingatlan, őszödi üdülő törvénytelenségeit vizsgálták kimúltak, elévültek, megszűntek. A sokat vitatott lízingszerződéseket bár erkölcstelennek, de egyben jogszerűnek minősítették az igazság nevében. Nincs is annál jobb üzlet, minthogy veszünk egy házat, nem fizetjük ki, de aki eladta, azonnal visszabérli tőlünk, tisztes bérleti díjért, amiből aztán törleszthetjük a vételárat.
Ehhez kellenek olyan igaz barátok, mint Szilvásy György, akivel a miniszterelnök barátsága több mint húszéves. Szilvásy karrierje mellett egy üstökös kókadt gyufaszál. A KISZ KB Egyetemi és Főiskolai Osztályának titkára, a Németh-kormány alatt Pozsgay Imre államminiszter főtanácsadója, az Antall-kormány alatt a Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára, a Horn-kormányban a környezetvédelmi minisztérium közigazgatási államtitkára, az Orbán-kormány idején szünet, akkor a Gyurcsány-féle Altus igazgatója, majd szintén a Gyurcsány–Perfekt Rt. vezérigazgatója. Medgyessynél Gyurcsány mellett sportállamtitkár, majd kulturális és belügyi államtitkár. Momentán kancelláriaminiszter, tűzijáték és terrortámadás szakértő, örök életű csodálatos mandarin. Szó szerint egy mandarin álarcában hallgat, a miniszterelnök addig boldog, amíg Szilvásy tartja ezt a jó szokását. Azt a tragikus balfogást azonban sem megmagyarázni, sem megbocsátani nem lehet, hogy a MeH felügyeletével 2006. augusztus 20-án megrendezett tűzijáték öt halottat követelt. Ennek az öt embernek a hozzátartozói egy fillér kártérítést sem kaptak a Magyar Köztársaság kormányától, amelyben a tűzijáték bonyolításáért Szilvásy György felelt, aki nagyban hozzásegítette a milliárdjaihoz Gyurcsány Ferencet.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség vezetője Bajnai Gordon, aki a KISZ reform ágából a rendszerváltáskor a Wallis Rt. első embere lett, majd a Budapest Airport Zrt. elnöke. Bajnai e pillanatban kormánybiztosként élet-halál uraként rendelkezik a 8000 milliárdos uniós pénzek felett. Gyurcsány Ferenc jó barátja, Magyarország leggazdagabb embereinek egyike. 1999-ben a Bajnai vezette Wallis a Hajdú-Bét Rt. baromfi-feldolgozó többségi tulajdonosa lett. A céget nem fejlesztették, csak a pénzt vették ki belőle. 2003-ban őt bízták meg a felszámolással. A cég a libatenyésztőknek 5,5 milliárd forinttal tartozik a mai napig. A baromfitenyésztők jelentős hányada tönkrement, többen öngyilkosok lettek. A tehetséges Bajnai Gordon 2002-ben Az év fiatal menedzsere lett.
A Gyurcsány-kormány külügyminisztere pszichiáter. Annyira nem rossz a külügyek állása, hogy lélekgyógyász legyen a miniszter. Olyan, aki az amerikai magyaroknak azzal mentegette Gyurcsányt, hogy csak egyszer hazudott, de Orbán Viktor mindennap hazudik. A miniszter asszony férjének és fiának a cége, több mint 450 projekt előkészítését nyerte el az EU Pályázat Előkészítő Alap keretében. A pályázati döntés kizárólag kormánydöntésen múlt, tehát a miniszter asszony kormánytagsága legalábbis erkölcsi kérdéssé teszik azt, hogy családtagjai ily módon jutottak állami és uniós pénzekhez. A harmadik orvosunk a kormányban Kóka János, akit egy vietnami repülőtéren ért el a telefonos felkérés. Gazdasági miniszterré avanzsált, 3 milliárdos vagyona és „kitűnő” modora predesztinálta erre. Kóka miniszter gazdagságát az állami megbízások alapozták meg, úgymint Sulinet és Elender. Mindkettő rizikómentes pénztermelő, hála egy másik SZDSZ-es miniszteri hátszélnek. Kóka János adott esetben mocsári békának nézi az embereket, és olyan cégnek ad fejenként húszmillió forintos munkahely-teremtési hozzájárulást, amely cég termékeitől óvva intik külhonban a fogyasztókat. Realitásérzékét jellemzi, hogy a hit, az akarat és a küzdelem jelszava megváltja Magyarországot. Egy német propagandaminiszter is gondolta ezt. Fellépése a haldokló SZDSZ-t mentheti meg vagy zárja örökre a három százalék sírjába. Az utóbbira tippelek.
Másokról, máskor.


 

Döbbenet! - Megvizsgálták Jézus vérét Izraelben egy laboratóriumban
világ história
  
Ron Wyatt, amerikai amatőr régész a Golgota Sziklája menti évekig tartó ásatásának köszönhetően, 1982. január 6-án bejutott abba a barlangba, ahová a babiloni ostrom előtt Jeremiás elrejtette az első templom szent ereklyéit.

Ennek köszönhetően több, első templomból származó műemlékre is rátalált: az arany tömjénoltárra, a Szent Kenyerek Asztalára, a pusztában felállított gyülekezet sátorára, egy hétágú gyertyatartóra, egy efódra és a Frigyládára, amely egy repedt fedelű kőládában helyezkedett el. A barlang felfedezését megelőzően, Ron több keresztfanyílásra is ráakadt, melyek közül egy a többihez képest hátrébb, és azokhoz képest magasabban helyezkedett el, mely minden bizonnyal Jézus keresztfanyílása volt.

Ron felfigyelt a keresztfanyílás lábánál egy földrengés okozta nyílásra, melyre később, Jeremiás barlangjának mennyezetén is figyelmes lett. Végigkövetve a nyílást, Ron arra a következtetésre jutott, hogy a Frigyláda kb. 600 évvel Krisztus keresztre feszítése előtt éppen abba a barlangba került, amely a tényleges keresztre feszítés helyszíne alatt kb. 20 láb (kb. 6 méter) mélységben helyezkedett el. Megvizsgálva a barlang mennyezetét, Ron egy megszáradt, megfeketedett anyagra lett figyelmes, melyre aztán a Frigyláda fedelén is ráakadt.

Ekkor állt össze a kép Ron-ban, ugyanis a Bibliában olvashatunk arról, hogy amikor Jézus meghalt, volt egy földrengés és a kősziklák megrepedeztek (Máté 27:51). Egy római vitéz dárdával oldalba szúrta Krisztust, hogy megbizonyosodjon az Ő haláláról, és azonnal vér és víz folyt ki belőle (János 19:34). Ron felismerte, hogy ugyanez a vér és víz folyt keresztül a földrengés okozta nyíláson és hullott a Frigyláda fedelére. Ennek megszáradt, megfeketedett maradványaira talált rá, melyet egy izráeli laboratóriumban megvizsgáltatott. Erről a vizsgálatról beszél ebben a videoban. További részletekért mindenképpen érdemes elolvasni a Frigyláda felfedezésének történetét az alábbi oldalon:

http://adventista.hu/ujfeherto/?page_...

Dr. Kent Hovind szintén beszél egyik előadásában a Frigyláda felfedezésének részleteiről, melyet mindenképpen érdemes megtekinteni az alábbi linkre történő kattintás után:

https://www.youtube.com/watch?v=WaTTY...

A következő linkre kattintva pedig a keresztre feszítéskor történtek illusztrációja tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=zh_Pc_...

Az alábbi oldalon pedig arról is olvashatunk, hogy ez a felfedezés milyen pontosan alátámasztja a Biblia hitelességét, valamint arról, ahogyan Richard Rives, a Wyatt Archaeological Research jelenlegi igazgatója bizonyságot tesz Ron Wyatt hitelességéről:

http://soospeter.blogspot.hu/2013/03/...

Jézus vérének vizsgálatáról és a Frigyláda felfedezéséről további részletek egyelőre csak angolul érhetők el az alábbi oldalakon:

http://www.arkdiscovery.com/ark-cov-i...


illetve az alábbi oldalon:

http://www.wyattmuseum.com/

Továbbá érdemes elolvasni az alábbi, szintén angol nyelvű tanulmányt is:

http://www.covenantkeepers.co.uk/Book...

Az angol nyelvű videók közül pedig mindenképpen érdemes megnézni az alábbi videót, amelynek elején szintén a Ron Wyatt által ismertetett vérvizsgálat eredménye látható, azonban a videó 7. percének 15. másodpercétől a fentebb is említett Richard Rives ismerteti azt az eszközt, amellyel ők maguk, egyénileg is elvégeztek egy vizsgálatot a Frigyláda fedeléről származó megszáradt, megfeketedett vérmintán. Az ő vizsgálatuk azonban nem kromoszómateszt volt, viszont az általuk végrehajtott vizsgálat is bizonyítja, hogy Jézus vére, teljesen egyedi módon, még ma is élő vér! A videón látható, amint a vérmintát rekonstruálás után mikroszkóp alá helyezik, majd sokszoros nagyítás után feltűnik a benne lévő sok ezer élő részecske! Az alábbi linkre kattintva a videó attól a ponttól indul el, ahonnan Richard Rives beszél, ismertetvén a vizsgálathoz használt eszközöket, majd a teljesen egyedi, ma is élő vérmintát láthatjuk sokszoros nagyításban a benne lévő élő részecskékkel:

https://www.youtube.com/watch?feature...

Ron Wyatt felfedezését több angol nyelvű videó is ismerteti kellő részletességgel, melyekben maga Ron Wyatt is beszél felfedezése részleteiről. Ezek közül feltétlenül érdemes megnézni az alábbiakat:

https://www.youtube.com/watch?v=pyxYS...

https://www.youtube.com/watch?v=bYIwj...

https://www.youtube.com/watch?v=dfYpY...

https://www.youtube.com/watch?v=1YXls...

https://www.youtube.com/watch?v=73fnd...

https://www.youtube.com/watch?v=4SyhV...

https://www.youtube.com/watch?v=3pqa-...


Kitalált Újkor

"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

 
 

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)

"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

Megállapodtak a külföldön élő holokauszt túlélők kárpótlásáról. A MAZSÖK 5,6 millió dollárt utal a Claims számára – jelentette be a kormány

Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkár a kormány képviseletében – egy több éves elszámolási vitát lezárva – megállapodást kötött a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvánnyal (MAZSÖK), valamint a Conference on Jewish Material Claims Against Germany-val (Claims) annak érdekében, hogy a holokauszt magyar származású, ám külföldön élő túlélői a lehető leggyorsabban hozzájussanak jogos kárpótlásukhoz.
 
A kifizetések felgyorsítása miatt a kormány hozzájárult ahhoz, hogy a MAZSÖK 5,6 millió USA dollárnak megfelelő összeget 3 munkanapon belül átutaljon a kifizetéseket végző és felügyelő Claims számára. Az ezzel kapcsolatos elszámolás ellenőrzésére felkérik a KPMG nemzetközi könyvvizsgáló magyarországi képviseletét.

Mint ismeretes, Magyarországon él Közép-Európa legnagyobb, virágzó kultúrájú zsidó közössége. A közelmúltban 50 százalékkal megemelték a hazánkban élő holokauszt áldozatok életjáradékát.

"Itt állok, nem tehetek mást" - szerepel a könyv címében egy idézet. Nem Tétényi Évától való, hanem Luther mondta ezt a Wormsi Birodalmi Gyűlésen, V. Károly császárral farkasszemet nézve. Szavainak üzenete viszont, miszerint nincs akarat, mely őt meghátrálásra, elmozdulásra bírná, tökéletesen illik Tétényi Éva kitartására. Nem hagyja cserben azt a 8117 szavazót, aki 2010. októberében benne látta a reményt, és kiáll azokért is, akik nem rá szavaztak: a harmincezres városban mindenkiért. Személyes szerepvállalása és az új közpolitikai gondolkodásba vetett hite pedig már túlnőtt Esztergomon. Hiszen Magyarországon mindenki esztergomi.

http://tetenyi.blog.hu/

Érdemes a harcát kísérni ennek a hölgynek, aki felvállalta a választóiért a konfrontációt a jelen hatalommal. Nem egyszerű az élet, ha valaki a népakaratot nézi és képviseli, és nem a pártparancsot hajtja végre.

FIDESZ komolyan gondolta a választási kampányában hirdetett CSAK A FIDESZ! plakátjaiban olvasható direkt üzenetet. Senki sem gondolta komolyan, hogy a nemzet ellen lehet ennyire direkt döntéseket hozni, ami a globál akaratnak eleget tesz, de úgy, hogy közben meg is tapsolják érte Orbán Viktort.

A FIDESZ látványosan a CÖF-öt felépítette, és minden más civil kezdeményezést letiportatott, vagy így vagy úgy. Rátelepedett a KURULTAJ-ra és a Magyarok Szövetségére, bár az utóbbi maga magát is képes volt kioltani Vukics Ferenc alkalmatlanságának köszönhetően, de ha jól megnézzük, akkor a Baranta vette át a Magyarok Szövetsége által szervezett MOGY szervezését. Vukics ezt tudatosan tette vagy a kényszer késztette, azt nem keverném össze, mert Vukics Ferenc tudatosan tette tönkre a Magyarok Szövetségét a túlhajszolással, és a saját magához való viszonyitgatásokkal. Visszatérve a CÖF-re és az "általa" szervezet Békemenetre ez is egy nagy parasztvakítás, hisz a FIDESZ buszokkal hordta fel az embereket Budapestre, hogy tömeget mutasson. Igaz, hogy ezek az emberek fizettek egy jelképes összeget, de a többit a FIDESZ-hez közeli emberek finanszírozták.  Térjünk vissza a valódi szabadságharcoshoz Tétényi Évához, akinek a munkáját, érveit érdemes követni.

http://www.atv.hu/videok/video-20130710-tetenyi-eva

Esztergom éves szinten 250 millió forintot fizet közvilágításra, míg egy hasonló, 20-30 ezres városban ugyan ez az összeg, 80 millió forint körül mozog - erről Tétényi Éva beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A városban már elkezdték lekapcsolni a közvilágítást, mert pénzügyi vita alakult ki az önkormányzat és a szolgáltató között.

Mi az igazság a pálma - és más olajokról? - A margarint az éhes csótány is elkerüli!

Valóban egészséges-e a mind divatosabbá váló pálma- és kókuszolaj? Miért nem tesszük jól, ha napraforgóból készült olajjal főzünk? Naponta felmerülő kérdések és megdöbbentő válaszok tanácsadó-szerzőnk tollából.

Valamennyi zsír zsírsavakból épül fel: egy zsírrészecskéből és egy savrészecskéből áll. Vegyi szerkezetük szerint szénláncok, amelyeket szén- és hidrogénatomok alkotnak. A különböző zsírok szénláncai különböző hosszúságúak. A rövid láncú zsíroknak, például a vajban lévő vajsavnak, négy szénatomjuk, a halolajoknak és az agyunk nagy részében megtalálható hosszú láncú zsíroknak 20-24 szénatomjuk van.

Azon a zsíron kívül, amelyet energiaforrásul használ, testünknek számos speciális zsírra van szüksége. Ezek a minden egyes sejtet határoló sejtmembrán, továbbá agyunk, belső fülünk, szemünk, mellékvesénk és nemi szerveink részei. Testünk csak akkor tudja létrehozni ezeket a speciális zsírokat, ha a táplálékkal megkapja hozzájuk a megfelelő nyersanyagokat. Vagyis azt a két esszenciális zsírsavat, amelyet szervezetünk nem tud előállítani: a linolsavat és az alfa-linolénsavat. Mindkettő hosszú láncú, azaz 18 szénatomos. Ezt a két zsírt étrendünknek tartalmaznia kell, mivel szervezetünk az összes többi szükséges zsírfajtává át tudja alakítani őket.

Hasznos és veszélyes növényi zsírok, olajok:
Az esszenciális zsírokból az átlagos étrendben sajnos kevés szerepel. A legjobb linol- és alfa-linolénsav forrás a len-, a kender- vagy lenmag és kendermag olaj. Ezek az olajok minden vércsoport számára jók fogyasztásra. A tökmag-, a dió-, a szójabab- és a canola olajok (Egyes országokban a repceolajat canola olaj néven hozzák forgalomba. A canola az angol Canadian oil, low acid kifejezésből képzett szó, amely több országban védjegyoltalom alatt áll, ezért nem ajánlatos a repceolaj szinonimájaként használni.) is tartalmazzák ezeket. Közülük a tökmagolaj csak a 0-s és az A vércsoportúak számára fogyasztható, a többi, a canola olaj kivételével mindenkinek jó. A leveles zöldségek sötétzöld levelei kis mennyiségben ugyancsak tartalmaznak linol- és alfa-linolénsavat. Jó, ám igen költséges zsírforrás a táplálékkiegészítőkben használt feketeribizlimag-olaj, a borágófűolaj, a kankalinolaj és a halolajok.

A közönséges étkezési olajok közül a legveszélyesebb a kókuszolaj és kókuszzsír, a maga 88%-os telítettzsír-tartalmával. A második legveszélyesebb olaj a pálmaolaj és pálmazsír, amely 64%-ban telített zsírokat tartalmaz. A harmadik helyen van a gyapotmagolaj, amely 24%-ban tartalmaz az emberi szervezetre rendkívül káros telített zsírsavakat, sőt ezen felül még toxinokat is. A negyedik legkárosabb olaj a földimogyoró olaja, amely rákkeltő aflatoxinokat is tartalmaz a 15%-os telített zsírsav tartalma mellett.

A margarint az éhes csótány is elkerüli:
A vércsoport-specifikusságot vizsgálva kiderült, hogy ezek az olajok egyik vércsoport számára sem jók, mert mindegyiket agglutinálják, még akkor is, ha csak kis mennyiségben vannak jelen egy-egy ételkombinációban. Olajban sütéskor például a benne kisütött étel felvesz némi olajat, és a „reform" pékárukat és cukrászsüteményeket tudatlanságból gyakran ilyen olajokkal, zsírokkal készítik.

Veszélyes még a csak az A vércsoportúak számára fogyasztható napraforgóolaj is, annak ellenére, hogy ennek a telített zsírsav tartalma csak 12%, ugyanis leginkább sütésre használják. Az olajokban való sütés hőmérséklete általában 180 °C körüli, és a napraforgó olajában már 160 °C hőmérséklet felett rákkeltő, karcinogén anyagok keletkeznek. Így tehát már az A vércsoportúak számára is minden formában tilos a fogyasztása. Nem véletlenül sütnek-főznek Dél-Európában olívaolajjal, amely minden vércsoport számára megfelelő, és 230 °C hőmérsékletig nem keletkeznek benne karcinogén anyagok.

A napraforgóolaj másik ártalma minden vércsoport számára, hogy margarint készítenek belőle, és a margarin egyik vércsoport számára sem jó. Az egerek sem eszik meg, de még az éhes csótány is elkerüli a margarint...

Milyen a jó olaj?
Az olajok csak akkor jók, ha hidegen sajtoltak és nincsenek feldolgozva. Még a legjobb olajok is elvesztik egészségügyi szempontból előnyös tulajdonságaikat, ha margarinná vagy főzőolajjá dolgozzák fel őket. Amit a feldolgozóipar művel az olajokkal, az túlmegy minden józan elgondoláson, ugyanis ha az olajok nem maradnak hidegen sajtolt állapotban, akkor nemcsak a telített, hanem a többszörösen telítetlen zsírok és olajok az egekig emelik a koleszterinszintet.

Miért veszélyesek a telített zsírok? Azért, mert szénatomjaik „jól vannak lakatva” hidrogénatomokkal. Nincsenek üres hidrogénhelyeik, amelyek révén szervezetünk más molekuláinak hidrogénjeihez kapcsolódhatnának. Testünk emiatt csak energiaforrásul használhatja őket, ha megfelelnek a vércsoport számára is. A telítetlen zsírokon vannak üres helyek, amelyekről hiányoznak a hidrogénatomok. Ezek a helyek olyanok, akár a különleges kulcsok, illenek testünk más molekuláinak zárjaiba is.

Az egészségügyi hatóságok szívesen elhitetnék velünk, hogy a telített zsírok főleg húsfélékből származnak, fokozzák a koleszterinszintet, a növényi olajok viszont telítetlenek és alacsonyan tartják a koleszterinszintet. Óriási tévedés! Ha pedig tudják, hogy nem így van, akkor kész átverés!

Ártalmas pálma- és kókuszzsírok:
Igaz, hogy a hús, a sajt, a tojás és a tej- és tejtermékek bővelkednek telített zsírokban. Csakhogy ugyanez a helyzet a pálmaolaj és pálmazsír, valamint a kókuszolaj és kókuszzsír esetében is! A 80-as évek közepén több tudóscsoport is követelte, hogy ezeket a trópusi növényolajokat és zsírokat ne használják fel humán élelmiszerekben, ne használják sütésre, főzésre. A tudósok petíciójának nem sok sikere volt.

Kezdetben ugyan némi sikert könyveltek el a kutatóorvosok, aztán szép lassan „visszacsorgott” a mindennapi humán ételekbe a kókusz- és pálmazsiradék. Ezek mindegyike emeli a koleszterin és a kis sűrűségű lipoproteinek (LDL, VLDL) vérben lévő szintjét, és legalább annyira ártalmasak az egészségünkre, mint a legzsírosabb füstölt szalonna. Mostanság megjelentek olyan reformélelmiszerek, amelyek pálma- és kókuszsírokat tartalmaznak, amelyek ráadásul füstölve is vannak (búzakolbász, kölescsemege stb.). Ezek is ugyanúgy ártanak, mint a füstölt szalonna, a disznó-, liba- és kacsazsírok, ráadásul nem jók egyik vércsoport számára sem.

Ha megnézzük, hogy a szervezet számára jó cisz-kötésű zsiradékokból hogyan lesznek szervezetet mérgező transz-zsírok, akkor megértjük, hogy miért csak a vércsoportunk számára jó, hidegen sajtolt olajok megfelelők emberi fogyasztásra. Szinte valamennyi természetes zsír az úgynevezett cisz-konfigurációban fordul elő, azaz a szénatomokon lévő hidrogénatomok a molekuláknak ugyanazon az oldalán találhatók. A hidrogénatomok rendelkeznek némi elektromos töltéssel, ezért taszítják egymást, és átfedő „lópatkók" formájában meggörbítik a szénláncot. Ezek a görbületek adják a molekula alakját, azaz a „kulcsot”, és ez illik a szervezetünk „precíziós zárjaiba”, amelyek lehetővé teszik, hogy a zsírok kifejtsék speciális biológiai tevékenységüket.

Rendellenes sejtműködés, daganatok:
Ezt a lényegi jelentőségű cisz-konfigurációt teszik tönkre a modern feldolgozó eljárások, a hevítés, a hidrogénezés, a fehérítés, a szagtalanítás stb. Ezekkel az eljárásokkal az egészséges cisz-kötésű konfigurációt változtatják át egészségtelen transz-kötésű konfigurációra. A hidrogénatomokat vegyi úton úgy forgatják el, hogy a zsírsavmolekula szemben fekvő oldalain helyezkedjenek el. Ekkor a molekula kiegyenesedik, és odalesz az a kulcsalakja, amely sejtjeinkhez kapcsolja, hogy betölthesse a zsírok biológiai funkcióit.

Testünk rendkívül alkalmazkodóképes. Még akkor is kénytelen megpróbálni, hogy a valódi zsírok funkcióit végeztesse a transz-zsírokkal, ha a transz-zsír nem is illik bele a zárba. Ha azonban a transz-zsírok például a sejtmembránba kerülnek, azt áteresztővé teszik, miáltal a sejt anyagcseréje felbomlik, és lehetővé válik a mérgező anyagok behatolása a sejt belsejébe.

Ma már a kutatások révén tudjuk, hogy a sejtmembránokba épült transz-zsírok rendellenes sejtműködést okoznak, ami a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos megbetegedések előidézésében fő szerepet játszik. Ezt a statisztikák is igazolják. Ahogy nő az ilyen transz kötésű zsírsavak élelmiszerként való felhasználása, ugyanolyan arányban növekszenek az említett betegségek is.

Az egészségügy, úgy látszik, nem vesz tudomást erről a tényről, félrevezető kutatási eredményeket publikálnak a médiákban, sőt az oktatásban is. Az újabb állatkísérletek során azonban már 4,4%-nyi transz-zsír aránynál is feltűnő sejtrendellenességet tapasztaltak. Magyarországon a margarinok transz-zsírsav tartalma 40-60% között van! A főző-sütő olajok is 20% körüli transz-zsírokat tartalmaznak. Az egyik nagy margaringyártó cég piacra dobott 1% transz-zsírsav tartalmú margarinokat, de ez is olyan, mintha valakinek 1%-os ólom- vagy higanytartalmú ételt kellene megennie – magyarul méreg.

forrás: natursziget.com

Izraelben magyarul is beszélő fiatalokat toboroznak különleges magyarországi állás betöltésére

Izraelben és a nemzetközi zsidó szervezetek által kiadott éves összegezésekben, időszerű jelentésekben rendszeresen azzal riogatnak, hogy Magyarországon az egyre fokozódó antiszemitizmus miatt a zsidók már az utcára sem mernek kimenni. Most mégis azt olvassuk, hogy az izraeli fiatalok életének élményéhez vezető úton az első lépés itt, - a zsidógyűlölő - Magyarországon kezdődik.

Nem hittünk a szemünknek, amikor egyik kedves olvasónk Izraelből küldött egy ottani álláshirdető oldalra kitett fölhívást (lásd lent!) (üldözési mániások persze nehogy rákattintsanak, mert figyelni kezdi őket a Moszad - legalábbis ez a meggyőződés tükröződik vissza egy-egy mosolyfakasztó hozzászólásból; az álláshirdetések már csak ilyen veszélyes dolgok, a Moszadnak pedig más feladata sincs, mint annak a néhány tízezer olvasónk IP-címének a figyelése, bosszúból, amiért rá mernek kattintani egy hivatkozásra - a szerk.).

A germán típusú, szőke, kék szemű ifjú hölgy és a dunai Lánchíd fölött - mai dátummal ellátva - egyértelműen magyarországi munkára toborzó héber szöveg olvasható: "Kivételes álláslehetőség magyarul beszélőknek külföldön". A fekete körben pedig ez áll: "Életetek élményéhez vezető úton az első lépés itt kezdődik". A kép baloldalán, a munkahelyre jelentkezők által kitöltendő kérdőív fölött: "Ha beszéltek magyarul, töltsétek ki a részleteket, s majd megkapjátok a külföldi munkavállalásra vonatkozó ajánlatot".

Mi csak egyet nem értünk ebben a hirdetésben: mi a francot keresnek itt, választják "az életük élményéhez vezető úton első lépésnek" az izraeli fiatalok azt az antiszemita Magyarországot, ahol a zsidók a Jobbiktól való félelmükben már az utcára sem mernek kimenni? Vagy valami egészen más húzódik meg a tömeges munkahelyajánlat mögött? Itt valaki, vagy valakik hazudnak: az álláshirdető cég (esetleg az izraeli titkosszolgálat...), vagy a magyarok fenemód antiszemitizmusát terjesztő nemzetközi és magyarországi zsidó szervezetek.

Hering J.

http://www.maka.co.il/landingDynamic2.aspx?id=62&ref_id=223857&honnan=Nemzeti_Hirhalo

Tömören és töményen (kiegészítve)

Tartozom egy kiegészítéssel a cikkhez: az MSZ vezetősége mellettem és amellett tette le a voksát, amit én képviselek. Bődi Szabolcs a Kunszentmiklósi Önkormányzat képviseletében mondta amit mondott. Ugyanis a MOGY-ot a Kunszentmiklósi önkormányzat, a Magyarok Szövetsége és a Baranta Szövetség szervezi. Lesi Árpád alpolgármester már a Magyarok Szövetségét sem szívesen látná a MOGY-on, de akkor ez mi lesz? Fidesz pártrendezvény? Kik lesznek az árusok? Bőrdíszművesek és fazekasok helyett trafikosok fognak ott árulni csak?  Így van ez amikor díszmagyarba öltözik az ármány, befurakszik megnyerő modorával, majd kitúr a házadból, hazádból.)

Egyik legnagyobb kihívást ebben a háborúban a kommunikáció jelenti. Hiszen egyazon üzenettel szólni kell azokhoz, akik már komoly háttérismerettel, háttér információkkal és tapasztalattal rendelkeznek és ugyanazon üzenettel szólni kell azokhoz is, akik a megvezetés emlőjén csüngnek még mindig, de élesen véleményt formálnak. Ezeknél az embereknél teljesen más értelmet nyer és más reakciót vált ki az azonos üzenet.

Több témát fogok érinteni, és meg kell ezt tennem még akkor is, ha mindez megkavarja az állóvizet és a felületes szemlélőnek ezzel látszólag  kiások néhány csatabárdot. Akik látnak is nemcsak néznek, azok meg fogják érteni, hogy ezek a csatabárdok valójában sohasem voltak elásva, csak éppen most érkezett el az ideje, tovább nem halogatható az, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, de ehhez először ki kell önteni a koszosat belőle és magától értetődik, hogy felháborodik az, akinek a nadrágszárára löttyen a lé.

Hát csapjunk bele.

Megszületett a verdiktum a Magyarok Szövetségének vezetői ülésén, hogy Kásler Árpád nem vehet részt a MOGYON, az Apajpusztán megtartandó Magyarok Országos Gyűlésén, ami valójában már régen nem gyűlés, és már régen nem a nagy nemzetgyűlésről szól, pláne nem a Történelmi Alkotmány jogfolytonosságának helyreállító nemzetgyűlésről. Vásár lett belőle, de meg kell hagyni szép és jó hangulatú vásáros mutatvány, ahol jól érzi magyarnak magát az ember. Én legalábbis mindig jól éreztem ott magam és elismeréssel adóztam a szervezők és önkéntesek hihetetlenül komoly szervezői és kivitelezői teljesítménye előtt.

Elmondtam a Budaházy interjúban is, hát elmondom itt is, hogy az április 21-ei nagy rendezvényünk előtt megkeresett Vukics Ferenc, a Magyarok Szövetségének egykori elnöke és alapítója. Nem én kerestem, Ő keresett, több közvetítőn keresztül üzentek, hogy nekem feltétlenül találkoznom kell Ferenccel. Én visszaüzentem, hogy nincs mondanivalóm számára, de állok rendelkezésére. Dunakeszin tartózkodtam amikor Vukics személyesen felkeresett, négyen voltunk jelen a találkozón. Több mint egy órán keresztül beszélt Vukics Ferenc. Az a személy aki létrehozta a Magyarok Szövetségét, aki képes volt több százezer embert, jó magyar embert mozgósítani és magyarságtudatról beszélni. Ez a valamivel több mint egy óra alatt, annyi rosszat, gyalázatot és negatívumot mondott a  magyarokról és a magyar nemzetről, amennyit a legvéresebb szájú román nacionalistától sem hallottam soha. Azzal vetettem véget idézőjelben viccesen a beszélgetésnek, hogy ha ezt nekem tovább kell hallgatnom feldarabolom az ereimet, tehát vessünk véget ennek, távozásakor az ajtóból visszafordult, csak azért hogy elmondja ezt a nemzetet megmenteni nem lehet.

Mit ne mondjak, nem valami lelkesítő segítségnyújtás volt ez az április 21-ei nagy kihívás előtt, de azért becsülettel helytálltunk, az odaadó és önzetlen  segítőknek köszönhetően.

Egy hónap sem telt el, kaptam egy meghívást a Magyarok Szövetségének jelenlegi vezetése részéről, hogy vegyek részt egy vezetői ülésen, ahol megtárgyalhatjuk a jövőbeni együttműködésünket, mivel felvetettem, hogy az összefogás reményében jó lenne, ha az augusztusra általam meghirdetett Nagy Nemzetgyűlést egyesítenénk a Magyarok Országos Gyűlésével, hiszen világ csúfsága lenne, ha Apajpusztán augusztus 17-én a MOGY kerülne megrendezésre és ugyancsak augusztus 17-én egy másik helyszínen, az ország másik felében a Nagy Nemzetgyűlést tartanánk meg.

A tanácskozás számomra egyértelművé tette, hogy a dolgok teljesen másról szólnak mint azt a kívülálló szemlélő látja. Annyi elhangzott, hogy talán este hét óra után jutna nekünk is hely meg idő a Nemzetgyűlés megtartására, mert napközben már a programok ki vannak dolgozva. Elsősorban a Vukics által minden évben megrendezett történelmi élőkép mutatvány. Én erre rákérdeztem, hogy most történelmi élőképet akarunk vagy a történelmet megélni és alakítani, hogyan lesz ebből Alkotmányozó Nemzetgyűlés? Bődi Szabolcs, Kunszentmiklós polgármestere, nemes egyszerűséggel erre azt mondta, hogy SEHOGY, hát hogy lenne?

Ezután abban maradtunk, hogy értesítve leszek a további döntésükről, mondanom sem kell, hogy értesítést nem kaptam és többszöri telefonhívásomra Bődi Szabolcs nem válaszolt és nem hívott vissza.

Azóta tudom, hogy a legutolsó ülésen Bődi Szabolcs kijelentette, hogy Kásler Árpád nem vehet részt a Magyarok Országos Gyűlésén. A jelenlévők megkérdezték, hogy miért – mire azt válaszolta, – hogy egy cikkemben gyilkosoknak neveztem a kormányt, amiért érdemben nem tesznek semmit a devizahitelesekért. Erre megkérdezték tőle, hogy rendben van és ezzel Kásler hazudott vagy nem hazudott, mert ha hazudott akkor tényleg ne vegyen részt rajta. Erre Lesi Árpád alpolgármester elhagyta a tanácskozást Szabolcs pedig nem válaszolt rá.

Én nem haragszom rájuk és elfogadom döntésüket, eszem ágában nincs oda menni ahol nem szívesen látott vendég vagyok, bár azt talán meg kellene kérdezni a MOGY-ra látogatóktól is, hogy ők egyetértenek-e az eltiltásommal vagy sem? Én megtenném a MSZ vezetőségének helyében és ha ők nem teszik meg, akkor tegye meg az MSZ még meglévő tagsága.

Mindössze annyit kérdeznék Bődi Szabolcstól, hogy mit mondana ha tudna, mert már nem tud, annak a családanyának aki négy éves gyermekét magához ölelve a száguldó mozdony elé lépett? És mit mondana azoknak az anyáknak akiknek gyermekei az öngyilkosságba menekültek a kifosztásuk következtében vagy az elmenekült százezreknek? Mit tett a kormány? Végtörlesztést, árfolyamgátat? Minek az árfolyama? Miért nem hajlandó sem a kormány sem pedig az országgyűlés fogadni, hogy tárjam elő a bizonyítékokat? Az ügyészségről nem is beszélve. Köztörvényes bűncselekményeknek falaz az egész társaság és ezzel nyomorba taszították az országot és az embereket. De hadd másoljak ide egy zárt borítékban ma érkezett levélből ……

„Tisztelt Kásler Árpád

Először is szeretném megkérni, hogy amiről most írok, ha leközli, kérem ne fedje fel, hogy tőlem tudja. Nem veszíthetem el az állásomat.

A Fővárosi Törvényszék ………………-ban dolgozom és sok ott dolgozó személlyel tudok beszélni. Itt fogadják a devizahiteles beadványokat és a korai szakaszban titkárokra szignálják, ők rengeteg terhet levesznek a bírák válláról ezzel. Régebben is mondták nekik, hogy utasítsák el ha találnak valamit, de most vezetői szintről van kiadva a parancs, hogy az összes kérelmet el kell utasítaniuk a Pp 130§-ra hivatkozva. Nem juthatnak el a tárgyalásig.

………………………………………………………………

Hát ennyit a jogállamról és ezt tanúsíthatom a BAÉSZ elnökeként, hogy mindent elkövetnek a bíróságok, hogy ne jussanak el az ügyek a tárgyalásig.

De ha már itt tartunk, akkor ki kell nyilvánítanom, hogy A Haza Nem Eladó Mozgalom elhatárolódik az összes parlamenti párttól, még egyszer mondom, az összes parlamenti párttól, beleértve a Jobbikot is. A Jobbik nagy igyekezettel rátelepedett az összes alapszervezetünkre és erőteljes aknamunkát folytat. Először azt hittük, hogy politikai tőkét próbál kovácsolni a mozgalmunk rendezvényeiből és eddigi szervezésünkből, mígnem összeállt a kép, hogy miről is van szó tulajdonképpen.

Mozgalmunkhoz 99%-ban olyan emberek csatlakoztak, akik az elmúlt húsz évben vagy a fideszre vagy az MSZP-re szavaztak. Csak elenyésző százalékban csatlakoztak hozzánk Jobbikos szimpatizánsok. Ezért a nagy igyekezet a hatalom részéről, mert egyetlen útja és módja van annak, hogy a legolcsóbban, leghatékonyabban és leggyorsabban kisiklassa a mozgalmat. Ehhez nem kell mást tennie, minthogy összemossanak minket, akár csak látszólag is a Jobbikkal, hiszen a Jobbikot a széles társadalmi réteg nem fogadja el.

Éppen ezért kiadtam az utasítást, hogy az alapszervezeteink körül sertepertélő pártkádereket, bármelyik parlamenti párt részéről is legyenek azok hajtsák el a sunyiba, ha nem boldogulnának akkor szóljanak, majd a TEVE csoport rásegít ebben.

Az LMP vezetése is megpróbálta bekedveskedni magát, hát mondtam nekik, hogy az eddigi teljesítményükből ítélve, nem hiszem, hogy vannak közös pontjaink.

Az összeáporodott és mindenben megmártózott intelektüelekre nincs szükségünk, ők a bomlasztás nagymesterei, befurakodnak mindenhová és belülről rágnak mint a férgek.

Mi a tisztességes, egyenes emberekre építünk. Nem tartok attól, hogy ezeknek a tényeknek a kinyilvánítása veszélyeztetné a Mozgalom jövőjét, sőt a frontvonalak letisztulása az ami garantálja a sikert. Új erőként fogunk kiemelkedni a nép közül és kihívói leszünk a jelenlegi hatalmaskodóknak. Iszonyatosan nagy hátránnyal indítunk, az ellenség kezében van minden erőforrás, a törvényhozás, a pénz, a végrehajtói hatalom és a fegyveres erők. A mi kezünkben van az igazság, de az önmagában kevés, az igazságunkkal együtt fognak földönfutóvá és hontalanná tenni mindnyájunkat. Az igazi erő amivel rendelkezünk, az a létszámbeli fölényünk, de mindez szervezetlen formában semmit sem ér.

Ennek megszervezéséhez, komoly emberekre, komoly csapatmunkára és elhívatott önkéntesekre van szükség. A jó hír, hogy egyre többen veszik ki a részüket ebből.

Eddig több mint ezerötszáz ember adományozott az országjárásra másfél millió forintot és egyéb csatornákon keresztül is beindult a segítség gépezet. Ez szép eredmény és reményt adó szám, de ahhoz kevés, hogy karavánnal végigjárjuk az országot. Éppen ezért ugyanolyan formában tesszük ezt meg mint első országjárásunk alkalmával csak sokkal nagyobb volumenben. Jövő pénteken kezdjük Békés megyével, minden megyében legalább öt városban tartunk előadást, Békés megye után következik Hajdú-Bihar megye és így tovább. A helyszíneket és időpontokat a honlapon lehet majd látni.

Az előbb felsorolt tények miatt egészen biztos, hogy augusztus 17-én nem lesz Nagy Nemzetgyűlés. Ezért az országjárás több hónapig fog tartani, száz városban fogunk előadást tartani. Legalább ezer településen kell létrehozzunk egy alapszervezetet. Önjáróvá kell tennünk a Mozgalmat vagy inkább azt az eszmeiséget amit képviselünk, hogy ne lehessen egy ember kiiktatásával leállítani az elindított  folyamatokat.

Tisztelet azoknak akik eddig is kivették a részüket valamilyen formában a munkából, vannak akik többszörösen is, erőn felül vállalva. Ahhoz, hogy megszervezzük önmagunkat, az érintett létszámot figyelembe véve, fejenként elenyésző összegekről beszélhetünk, nagyobb részt elvégezendő önkéntes munkáról. Hány ember van ebben az országban akinek tele van a hócipője a rendszerrel? Egy millió? Két millió? Szerintem ettől sokkal több. Gondoljon bele mindenki, ha egymillió ember csak száz forintot összedob a nagykalapba, ennyi meg mindenkinél ott hever a hűtőszekrényen vagy a kredenc tetején aprópénzben, akkor az már egy óriási összeg. Abból már fel lehet venni a kesztyűt hatásosan.

Vesse el magától mindenki azt a gondolatot, hogy az elnyomó hatalommal szemben nincs esélyünk, meg hogy kis pontok vagyunk, meg azt is, hogy  nem tudunk összefogni, igenis össze tudunk fogni, mi emberek össze tudunk fogni, csak mi tudunk, a tévelygő szervezeteknek pedig majd kis segítséget nyújtunk, hogy merre van Buda, azt majd bízzák ide, mert itt már nem babra megy a játék.

Sajnos a Kúria tárgyaláson megbizonyosodtam afelől, hogy nagy valószínűséggel megszületett egy paktum. Ki lesznek mondva bizonyos esetekben, hogy semmisek a kölcsönszerződések, de mint ennél a jogerős ítéletnél is, jogkövetkezményt a bíróság nem állapított meg így majd a bankok erőfölényükkel élve vagy inkább visszaélve ismét az adósok fölé emelkednek. Nemhiába lett feltőkésítve a Rothschild bankház egyik Magyarországi helytartójának számító Demján Sándor bankja közpénzből és nemhiába beszélnek egyre többet a takarékszövetkezetek megerősítésén pénzzel és a postával való összekapcsolásukon keresztül.

Mert meglesz a várva várt ítélet egyszer, amiből nem lesz köszönet, hiszen a jelenlegi állás szerint ezzel elkerülnék a bankárok a büntető felelősségre vonást. Az átvert kifosztott emberek pedig futkoshatnak majd a takarékszövetkezetekhez és ennek igénybevételénél meg a szerződések semmisségének megállapításánál pénzelhetik az ügyvédeket akik szerint, legalábbis a Kúria tárgyaláson résztvevőket illetően, jogszerű a bankok árfolyam különbözet felszámítása, amennyiben a kereskedelmi árrés százalékos mértékét feltüntették.

Emberek egy esélyünk van és egy célunk kell hogy legyen, tudatos létszám elérése. Aki még hisz a mesékben annak jó éjt kívánok. Legalább ezer településen de a legjobb lenne minden településen egy alapszervezet létrehozása. Ez a házi feladat, míg ez nincs meg, nincs miről beszélni és ezt nagyon rövid idő alatt létre lehet hozni, aktivizálja magát mindenki, az Alapszabályunk, irányelvünk és belépési nyilatkozataink fellelhetőek itt a honlapon.

Jó munkát kívánok mindenkinek.

Kásler Árpád.

Ausztráliában megoldották a problémát.  Egész Európa tanulhat belőle!

 

Mikor az ausztrál kormány a radikális hívőkhöz fordult a lehetséges terrorcselekmények

megelőzése végett,  felszólította azokat a muzulmán hívőket,

akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot.

Howard miniszterelnök különösen felmérgesített több muzulmán ausztrálit,

azzal a kijelentésével, hogy támogatja az ausztrál titkosszolgálat erőfeszítését

a radikális belföldi mecsetek megfigyelését illetöen.

 

IDÉZET:

 

"NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK,

HANEM A BEVÁNDORLÓKNAK KELL BEILLESZKEDNIÜK!

 

Fogadjátok el ezt, vagy költözzetek el. Elegem van abból, hogy ez a nemzet

azon töpreng: megsértett-e valakit vagy akár egy kultúrát. A Baliban történt

merénylet után eddig még nem tapasztalt méretekben növekedett meg

az ausztrálok többségének hazafias beállítottsága.

Ez a kultúra férfiak és nők millióinak két évszázadig tartott küzdelmének,

szabadságra törekvő próbálkozásainak és győzelmének az eredménye.

Mi főleg angolul beszélünk. Nem spanyolul, libiaiul, arabul, kínaiul,

japánul, oroszul vagy akármilyen más nyelven.

Azért mondom: ha te része akarsz lenni társadalmunknak, nincs más

lehetőség: tanuld meg a mi nyelvünket.

Az Ausztrálok többsége hisz Istenben. Ez nem egy  szélsőjobboldali

kijelentés, hanem egy tény, mert keresztény férfiak és nők alapították ezt a

nemzetet, keresztény alapokra, melyek dokumentálva vannak. Ezt nyugodtan

mutathatjuk iskoláinkban, a termek falán. Ha Isten képe zavar titeket,

gondolhattok arra, hogy a világ más részén kéne otthont keresni, mert Isten a

mi kultúránknak a része.

Hiteteket tiszteljük minden kérdés nélkül. Az egyetlen dolog, amit mi kérünk tőletek,

az a mi hitünk elismerése, és egy békés, harmonikus együttélés.

 

Ez az ország a mi hazánk, a mi területünk, és ez a mi életmódunk,

melynek élvezetét nektek is felajánljuk. De ha ti mindig csak panaszkodtok,

zászlónkat megtépítek, eskünket, keresztény hitünket megalázzátok,

akkor azt tanácsolom, használjátok fel az egyik ausztrál jogot:

              AZ ORSZÁG ELHAGYÁSÁNAK JOGÁT.                      

Ha ti nem vagytok itt boldogok, költözzetek el! Nem köteleztünk mi benneteket,

hogy ide jöjjetek. Fogadjátok el az országot, mely befogadott titeket.”

         

 

Röviden: LOVE IT, OR LEAVE IT!  Magyarul is lehet: Szeresd vagy szaladj!

süti beállítások módosítása