"Alapjövedelmi stafétabot átadás" Svájcban ma hivatalosan átadták a Szövetségi Kancelláriának a 116.000 aláírást, mely   polgári kezdeményezés az alapjövedelem bevezetésről szól. Ez azt jelenti, hogy az alapjövedelem bevezetéséről a  svájci polgárok dönteni fognak elsőként  a világon  népszavazással. 

- Szívből gratulálunk!! Herzlichen Glückwunsch an alle! 

Sokkal több aktivitás szükséges mindenkitől! Osszátok meg, terjesszétek!
Mondjátok el minél többeknek, hogy már nincs is más értelmes lehetőség, minthogy legelső lépésként a Garantált alapjövedelem bevezetésével - okvetlenül humanizálni szükséges a közjövedelmi/gazdasági/fizetőképességi közviszonyokat!

Itt írd alá te is az Európai kezdeményezést: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do
"Alapjövedelmi stafétabot átadás" Svájcban ma hivatalosan átadták a Szövetségi Kancelláriának a 116.000 aláírást, mely polgári kezdeményezés az alapjövedelem bevezetésről szól. Ez azt jelenti, hogy az alapjövedelem bevezetéséről a svájci polgárok dönteni fognak elsőként a világon népszavazással. - Szívből gratulálunk!! Herzlichen Glückwunsch an alle! Sokkal több aktivitás szükséges mindenkitől! Osszátok meg, terjesszétek! Mondjátok el minél többeknek, hogy már nincs is más értelmes lehetőség, minthogy legelső lépésként a Garantált alapjövedelem bevezetésével - okvetlenül humanizálni szükséges a közjövedelmi/gazdasági/fizetőképességi közviszonyokat! Itt írd alá te is az Európai kezdeményezést: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do

A bejegyzés trackback címe:

https://izraelkina.blog.hu/api/trackback/id/tr555552213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása