Most már kezdjük érteni a politikusokat mozgató erőknek szándékait.

 

 

Beindították a panel programot és hurrá lett. Majd a közös költség 3 havi elmaradása jogot biztosít arra, hogy kilakoltassák a nem fizető adóst, mert adóssága keletkezett. Igaz, hogy menet közben a panelprogram pénzbe került annak a szerencsétlennek, aki még vasárnap úgy tudta, hogy hétfőn számítanak a munkájára, biztos volt abban, hogy fizetni tudja vállalt kötelezettségeit, de ez a munkahelyére érve, már szerte foszlott, hisz kirúgták vagy felmondtak neki, teljesen mindegy, hogy minek becézzük azt, hogy mehet majd a panelprogramos házából a híd alá.

Törvénnyel szedik ki a pénzt, kötelezőszerűen a lakókból, és ha 3 hónappal elmaradt, mert bedőlt a bankok álságos trükkjeinek, akkor így járt.....és megint dörzsöli a kezét valaki és valakik.

Ha nem megy ki a lakásból? Kirakják széles vállú emberekkel!

Ha meg 3001.-ként lesz öngyilkos, akkor az jó,mert egy gonddal kevesebb.

Orbán Viktor kormányzása egyenlőre 3000 ember halálát okozta. Gazdasági öngyilkos embereket nevel kis azzal, hogy kényszervállalkozásba hajtja, és a rendőrséggel kicsináltatja az embereket a közutakon vagy így vagy úgy, hogy az egészségügyi doboz van nincs, ha nincs, akkor 50.000 Ft bünti az Orbán Csomag meg telik az eltartóinak gyűjti a pénzt.

Ha meg valami oknál fogva még tud adózni, akkor a NAV-ot szabadítja rá a KKV-ra. Orbán Viktor megfelel a saját nemzeti választóinak akár úgy is, hogy tarsolyos hülyének nevezi őket, akik hagyományőrzők és valóban tarsolyt hordanak.

Szóval megy a nemzeti parasztvakítás piros-fehér-zöld háttérrel.

Választások? Vajon miért kell annyi választójogot adni minden kint rekedt Magyarnak?! A hiányzó tömeget aki átszavaz a JOBBIK-ra vagy az LMP-re azt pótolni tudhassa.

 

Orbán Viktor valójában mit szeretne? Nem tudom a tisztes szándékát fellelni, de azt tudom, hogy engem is ki akar nyíratni családommal együtt. Ja én vagyok e Magyarország is egyben?!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok........

 

A bejegyzés trackback címe:

https://izraelkina.blog.hu/api/trackback/id/tr954478145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása