noeroszakolonegergyilkos.gif

Kongó után Svédországban követik el a legtöbb nemi erőszakot a világon. A Svéd Bűnmegelőzési Tanács (Brottsförebyggande radet vagy BRA) szerint a megtorlástól való félelem miatt az áldozatok alig 5-10 százaléka tesz feljelentést a rendőrségen.

Svédországban évente 60 ezer (!) nemi erőszakot követnek el, vagyis ötezret havonta, kb. 165-öt naponta - hússzor többet, mint a többi európai országban. 2009 és 2010 között 12 százalékkal növekedett a nemi erőszakok száma. Az Emberi Jogi Szolgálat felfedi, hogy a csoportosan elkövetett nemi erőszakok száma 1995 és 2006 között 377 százalékkal nőtt, a közterületen elkövetett erőszakos közösülések száma pedig 1975 és 2007 között megháromszorozódott.

És hogy mindennek mi az oka? A meglehetősen "halvérű" hírben álló svéd férfiak valójában ilyen vérmesek lennének? Szó sincs róla. Az európai kontinensen (Franciaországgal holtversenyben) Svédország szenvedte el a legnagyobb mértékű harmadik világbeli, muzulmán bevándorlást, olyannyira, hogy például Malmö lakosságának egyharmada muzulmán, a svéd lakosság médiatikus agymosása viszont olyan mértékű, hogy ellenállás szinte nem tapasztalható a bevándorlással szemben, sőt.

Elin Krantz svéd antirasszista aktivista tagja volt a "We like diversity" (Szeretjük a különbözőséget) internetes közösségnek és egy etnikai keveredést hirdető videóklipben is szerepelt, amely felvételén egy afrikai négerrel való nemi aktus közben a svéd himnuszt énekelte. Egy este azután alkalma volt stúdión kívül, testközelből is a szenvedélyének hódolni, miután a diszkóból hazafelé a villamoson összeakadt az egyik valóban "különböző" barátjával, egy bizonyos Ephrem Yohannesszel, Afrikából. Íme, "baráti találkozójuk" eredménye:

A források szerint a svédországi bűncselekmények 75-85 százalékát afrikai muzulmán bevándorlók követik el. A nemi erőszakok elkövetői főleg algériai, líbiai, tunéziai és marokkói arabok és muzulmán vallású négerek, akik a nem lefátyolozott (tehát európai) nőket gyakorlatilag prostituáltnak és szabad prédának tekintik. Amint azt egyikük bevallotta: "jobb egy svéd nőt megerőszakolni, mint egy arabot, mert az előbbi utána segítséget kap, és őt korábban már mások is megdugták, miközben az arab lánynak problémája lesz a családjával, és az erőszak miatt szégyenbe kerül, holott fontos, hogy szűz legyen a házasságkötéséig."

Persze Svédországban senki sem tesz közzé etnikai statisztikákat, és még kevésbé tartja számon a bevándorláshoz kötődő bűnözést. A parttalan liberalizmus, az elpuhító jóléti rendszer és a svéd férfiakat "kiherélő" intézményesített feminizmus következtében ugyanis Svédország néhány évtized alatt Nyugat-Európa első muzulmán befolyású országává vált!

A svéd hatóságok pedig mindenáron igyekeznek elrejteni a bűnözők faji identitását, és a multikulturalizmus és a "békés egymás mellett élés" nevében - börtönbüntetés terhe mellett - tilos negatívan beszélni a színes bőrű bevándorlásról és az iszlámról.

Az eredmény magáért beszél.

(antidogma.hu nyomán)

"Alapjövedelmi stafétabot átadás" Svájcban ma hivatalosan átadták a Szövetségi Kancelláriának a 116.000 aláírást, mely   polgári kezdeményezés az alapjövedelem bevezetésről szól. Ez azt jelenti, hogy az alapjövedelem bevezetéséről a  svájci polgárok dönteni fognak elsőként  a világon  népszavazással. 

- Szívből gratulálunk!! Herzlichen Glückwunsch an alle! 

Sokkal több aktivitás szükséges mindenkitől! Osszátok meg, terjesszétek!
Mondjátok el minél többeknek, hogy már nincs is más értelmes lehetőség, minthogy legelső lépésként a Garantált alapjövedelem bevezetésével - okvetlenül humanizálni szükséges a közjövedelmi/gazdasági/fizetőképességi közviszonyokat!

Itt írd alá te is az Európai kezdeményezést: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do
"Alapjövedelmi stafétabot átadás" Svájcban ma hivatalosan átadták a Szövetségi Kancelláriának a 116.000 aláírást, mely polgári kezdeményezés az alapjövedelem bevezetésről szól. Ez azt jelenti, hogy az alapjövedelem bevezetéséről a svájci polgárok dönteni fognak elsőként a világon népszavazással. - Szívből gratulálunk!! Herzlichen Glückwunsch an alle! Sokkal több aktivitás szükséges mindenkitől! Osszátok meg, terjesszétek! Mondjátok el minél többeknek, hogy már nincs is más értelmes lehetőség, minthogy legelső lépésként a Garantált alapjövedelem bevezetésével - okvetlenül humanizálni szükséges a közjövedelmi/gazdasági/fizetőképességi közviszonyokat! Itt írd alá te is az Európai kezdeményezést: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do

Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?
Amikor a magyarság számára fontos keresztény ünnepeket nézzük, sokszor azt látjuk, hogy a szocializmus óta célirányosan valamilyen másik emléknapot tartanak ezeken az ünnepnapokon. Ezen logika alapján 2014-ben ismét megpróbálnak elfeledtetni egy nagyon-nagyon fontos tényt; 1914-ben, tehát kereken 100 éve tört ki az I.Világháború!
Minden, ismétlem minden cionista összeesküvés felszínre kerülne ennek kapcsán! De a figyelmet el kell terelni erről az egészről...
Rá lehetne kérdezni, Linder Béla, a puccsista zsidókormány hadügyminisztere hogy mondhatta a háború legfontosabb időszakában, hogy „Nem kell hadsereg többé. Soha többé katonát látni nem akarok. Fegyvert többé szolgálaton kívül nem viselünk, sem tisztek, sem legénység”. Ezután hetekig lőtték minden fronton a Linder Béla által tétlenségre kárhoztatott magyar hadsereget - rengeteg katona halt meg értelmetlenül.
Lehetne elemezni, Demecser mellett a Székely hadosztály, hogy tette le a fegyvert, miközben keletről a Magyarországra beözönlő román csapatok, nyugatról a zsidók által vezetett Kun-Kohn Béla Vörös hadserege támadta hátba... Magyarországon, magyar csapatokat, zsidók támadtak hátba... Hogy kapta meg Erdélyt és a Partiumot Románia 1920-ban Trianonban, amikor még 1918. május 7.-én a Bukaresti béke alapján békét kötött és kiszállt a háborúból?
-Hoppá! Erről miért nem tanulunk az iskolában? Kinek az érdeke ez a nagy hallgatás?
Majd 2014-ben minden héten bemutatják a Sorstalanság című valamit, amiben a Nobel díjas zseni azt mutatja be a sok idiótának, amint 14 évesen haláltáborból haláltáborba jut és bár 14-éves, mégsem gázosítják el sehol - mint azt a „dokumentumok” belénk sulykolják... Ekkora logikai ellentmondásra Irodalmi Nobel díjat adni és etetni az embereket, több, mint hiba!
Olaszországban 2014 egyébként emlékév lesz, amiben méltósággal emlékeznek többek között a magyar katonák bajtársiasságáról. Értetlenkedve fogják Magyarországot figyelni az olaszok, miért nem szállítják haza a több ezernyi, mai napig a Dobordó környéki templomok kriptáiban, bezsákolva heverő magyar hős holttestét. Akkor idehaza arról fog mindenki beszélni, Anna Frank hogyan nyomkodta a pattanásait, mielőtt a csúnya, gonosz nácik elvitték a lágerbe!
(Arról szintén nem beszélhetünk, hogy a kicsi Anna Frank a naplója golyóstollal íródott, amit akkor még fel sem találtak! Meg Anna Frank apukája összeveszett egy íróval, mert nem tudtak megegyezni a sikerkönyv tiszteletdíján! A vitát New Yorkba a bíróság döntötte el, de ez olyan kellemetlen tény, mert hát akkor ki is írta a könyvet?)
Senki nem fogja megkérdezni a legfontosabbat; a magyarok 1918. november 2.-án megkötötték Magyarország ezeréves határait garantáló békeszerződést az olasz Diaz főparancsnokkal...
Erre Károlyi Mihály a zsidókkal villámgyorsan kiutazott Belgrádba és 1918. november 8.-án Magyarországra nézve új, katasztrofális békét kötött, Franchet D. Esperay tábornokkal. A francia tábornok sorba állítja a küldöttséget, végigmegy előttük és legelső, - azóta legendás és sokatmondóvá vált - szavai ezek hozzájuk „Maguk zsidók? Maguk is mindannyian zsidók?”.
- Kinek állt ez érdekében? Miért kötöttek a Patkányköztársaság zsidajai új békét a már meglevő helyett?
Azért nem lehet Tormay Ceciléről utcát elnevezni, mert a majdnem irodalmi Nobeldíjas a „Bujdosó könyv” című könyvében pontosan dokumentálta ezt az időszakot. Ha mindezt megtárgyalnánk, feldolgoznánk akkor robbanna a bomba; TRIANON!!!
Nos, akkor hogyan volt az, hogy az I Világháború ÖSSZES FRONTJA a történelmi Magyarország, ezeréves határán kívül volt és mégis elvették e területünk kétharmadát... Aztán az I. Világháború 1914-től 1918-ig tartott, de csak két év múlva, 1920. június 4.-én kötötték meg a Trianoni békediktátumot! Mi történt ez alatt a két év alatt?
Ezek érdekes kérdések lennének.
Nekünk mindig csak a lelkiismeret furdalás, vesztes csaták, a szégyen jut?! A magyarokat összeugrasztották a kettős állampolgárság miatt 2004. december 5.-én. Ez a szégyen napja. De arról mikor beszélünk, hogy a magyar hadsereg 1916. december 6.-án elfoglalta Bukarestet, Románia fővárosát??
Ehelyett kötelező jelleggel elkezdik majd 2014-ben Auschwitzba kiszállítani a magyarokat. Már előre látom a botrányokat, a Facebookos bejegyzéseket...Hogy volt ez a nagy nagy holokamu? Mikor elindultunk, a magyar lexikonok, régi tankönyvek 4 millió áldozatról szóltak...Mire kiértünk, 1,5 millió lett belőle...
Láttátok a gázkamrát az „Arbeit macht frei” felirattal szemben? Ebben a rozoga, üvegezett, befelé nyíló, hátul ajtó nélküli helyiségben ölték meg cyklon-B gázzal az emberek millióit? De hát ez fizikai képtelenség!!
Szóval, aki sokat hazudik, egy idő múlva orra esik a hazugságai tömegében... Már nem tud olyan döntést hozni, amiből ne származna baja.
Úgy látom, lassan hátradőlhetek a székben és már csak mosolyogva figyelem a világ eseményeit...
Közben elmondhatom magamról, meg néhány értelmesen gondolkodó embertársamról... azért vannak időszakok, amikor nem is rossz oktalan állatnak, akarom mondani GOJnak lenni....
Nos, érdekes lesz ez a 2014-es év, a megemlékezések, évfordulók tekintetében!

TÁJÉKOZTATÁSUL, FÉLMŰVELTEKNEK!!!

Az ország vezetőinek illene ismerni a magyar történelmet, az akkori korszak szellemét és a mozgástér adta lehetőségek valódiságát!

Szomorú, hogy még mindig itt tartunk, a magyarságba szuggerálni szándékozó sugallatok ránk erőltetésével, amely több, mint elkeserítő és sajnálatos.

Érdekes, hogy a környező országokban -ahol a II. VH alatt, a nácik nélkül cselekedtek önként az akkori állami vezetők, úgy, ahogy- senki nem kényszeríti őket önostorozásra, önvádra, míg minket, akiknek elődei -többek között Horthy kormányzó révén- megmentették a fővárosban lévő gettó lakóit, állandóan rágalmaznak és pocskondiáznak. Folyamatosan követelőznek, fenyegetőznek, vádaskodnak, holott nekünk járna kárpótlás a zsidó Honfitársaink megmentéséért, Izrael államtól!

Továbbá, miért nem kérdezik meg a magukra homokot szórók, a szövetséges nagyhatalmak utódait, vajon miért nem bombázták szüleik, nagyszüleik csapatai, a megsemmisítő táborokba vezető vasútvonalakat?

Hazánk '44 tavaszi megszállása után, a kormányzó le kívánt mondani, ám a zsidó világszervezetek vezetőinek küldötte, könyörögve kérte, meg ne tegye, mert akkor a németek Szálasit juttatják hatalomhoz és rövid időn belül megsemmisítik a teljes magyarországi zsidóságot. Horthyt csak a fia elrablása után fosztották meg hatalmától, a kinevezési iratot kényszer hatására aláíratva vele, s ezt követően, maga Veesenmayer, teljhatalmú megbízott nevezte ki Szálasit, Hitler parancsára.

MAGYARORSZÁG TEHÁT FOLYAMATOS KÉNYSZERPÁLYÁN HALADT, nem volt abban a helyzetben, hogy szabad akaratából döntsön el bármit is. Így azt mondani -szemrebbenés nélkül- hogy a holokausztért a fő felelősség Horthy Miklóst és alárendeltjeit terheli, a valóságtól elragaszkodó túlzás. Hogy finomak maradjunk. A háborúk -amióta világ a világ, az erősebb fél akaratától s erejének mértékétől függően zajlottak le! Senki ne merészelje hát rágalmazni azokat, akik a lehetőségeik határain belül, tisztességgel és becsülettel igyekeztek helytállni, a Haza és állampolgárai megmentésén fáradozva!

Térjenek már észre és ismerjék meg a történelem igazi arculatát, alapos részletességgel és nem odadobott, felelőtlen címkézésekkel lejáratva, megsértve, valótlanságok sorozatos ismétlésével és nemtelen eszközök igénybevételével történő szajkózásával lejáratni a kormányzót és munkatársait!!!

A meghurcoltak forognak sírjukban! Kérjük az arra illetékes tisztségviselőket, felelősség teljesebben tartsák magukat esküjükhöz, a HAZA védelmét, az állampolgárokat hűen szolgálva. Múltunk tiszteletével, az arányosság megtartásával, hitelesen tájékoztatva közvéleményünket s a nagyvilágot.

Ettől a kijelentéstől is -itt alant- minden normális gondolkodású, tájékozott magyar ember, messzemenően elhatárolódik.

Egyben felszólítjuk úgy Navracsics Tibort, /tegnapi kijelentése miatt/, mint Martonyi Jánost, hogy kövesse meg, az általuk megbélyegzett múltunk, egykori lovagias képviselőit!

S nyugodjanak bele, hogy közvetlenül a II. VH után, a fő bűnösök zöme, mind, elnyerte méltó büntetését.

Az új generációk tagjait pedig hagyják békén s ne próbálják rájuk húzni a vizes lepedőt, ami nem őket illeti! Ha bárminő gondjuk van holokauszt témában, forduljanak jó szívvel a Német Szövetségi Köztársasághoz, továbbá emlékházaik építésével Izrael államhoz! A magyar költségvetés nem arra való, hogy a félig nyomorban élő ország elől, kiszivattyúzzák a pénzt, a lakói által el nem követett események "utólagos jóvátételére"! Mely utóbbi járandóság, inkább minket illetne meg!!! /A fentebb vázoltak alapján!/.

MailScanner has detected a possible fraud attempt from "www.facebook.com" http://index.hu/belfold/2013/10/02/martonyi_a_holokauszt_a_legnagyobb_nemzeti_trauma/

Kieg. megj.:

Aki még nem tudná, a Horthy családot a hálás zsidóság által létesített ALAPÍTVÁNY tartotta el a száműzetésben, részükről nem egyszer felkeresve őket Portugáliai száműzetésükben! Íme a koszorújuk szalagja a kenderesi Horthy Kriptában!

Ja, ami még nem mellékes, a jelenlegi politikusainkat -akik nem ismerik teljes mélységében történelmünket- felkérjük, hogy csak a SAJÁT nevükben nyilatkozzanak, a jövőben ne tegyenek felelőtlen kijelentéseket és a magyar NÉP-re, még VÉLETLENÜL SE HIVATKOZZANAK!!!

Csatoltam az alábbi fotót, bizonyságul!

Szívszaggató bejegyzést tett közzé! Padlón van Bakács Tibor

Bakács Tibor a Facebookon kér segítséget, mert mint írja, jelenleg nem rendelkezik jövedelemmel.


Bakács Tibor korábban szerepelt a Megasztár zsűrijében, rádiózott, most pedig nehéz helyzetbe került. Mindezt a Facebookon megosztott írásából tudhattuk meg. Íme:

Barátaim! Kevés kivétellel (drogfutárság, bérgyilkosság, BKV ellenőr) bármilyen munkát elvállalok, havi százezer forintért, hogy enni adjak családomnak, magamnak. Jelenleg nem rendelkezem jövedelemmel. Van három gyerekem. Korábban részt vettem újság, rádió, fesztivál alapításában, voltam főszerkesztő, főszerkesztő helyettes, rovatvezető, külső munkatárs, majd celeb, tudok főzni, értek a borokhoz, a filmekhez, gyerekekhez, illetve tudok úgy csinálni, mintha bármihez is értenék, profi vagyok . Az uralkodó politikai elit utál - én is őket – és mindenféle módon megakadályozza, hogy munkát kapjak a médiában. Tudom, hogy a közmunka lehetősége rám is vár, de akkor inkább öngyilkos lennék, ami viszont bűn. Még a szalámi lopásnál is nagyobb. Tehát segítsetek meg valamiféle munkával, ígérem szorgalmas, és hasznot hajtó munkás leszek.

Gáspár Győző felfüggesztett börtönnel úszta meg az adócsalást

Jogerős ítélet született Gáspár Győző és felesége adócsalási ügyben - írja a Blikk. A bíróság helyben hagyta az első fokú ítéletet, amelyben felfüggesztett börtönt kaptak. Védőjük azzal érvelt, hogy ugyan adót nem fizettek, de a pénz elköltekezéskor az áfa mégis az államkincstárt gyarapította.

Felfüggesztett börtönnel megúszta adócsalási ügyét Gáspár Győző és felesége - írja a Blikk. A vállalkozó médiaszemélyiséget 22,2 millió forintos adócsalással vádolták, az ügyben szerdán született másodfokú ítélet a Balassagyarmati törvényszéken. A bíró elutasította az ügyészség súlyosbításra vonatkozó indítványát, és helyben hagyta az elsőfokú ítéletet.

A showman egy év nyolc hónap, felesége egy év hat hónap börtönt kapott három évre felfüggesztve tavaly, adóbevételt jelentősen csökkentő, két rendbeli adócsalás bűntette és annak bűnsegédlete, csalás és folytatólagosan elkövetett magánokirat hamisítás miatt. Az ügyészség a másodfokő eljárásban szigorúbb elbánást és letöltendő börtönbüntetést kért rájuk, mert a televízión keresztül példaként szolgálhattak sokaknak, az adócsalás viszont nem példamutató magatartás.

Gáspár Győző az utolsó szó jogán ártatlannak mondta magát, felesége védője pedig azzal érvelt, hogy ugyan valóban nem fizetett adót két éves gázsija után, de amikor költekezett, akkor az ÁFA-val mégis hozzájárult a "költségvetés gyarapodásához". A házaspár a bíróságon nem járult hozzá, hogy arcuk a sajtóban szerepeljen.

Gáspár Győző időközben adóhiányának egy részét megfizette, jelenleg 8 millió forinttal tartozik az államnak. Felesége tartozása azonban még teljes egészében fennáll, ez 12 millió forintra rúg - olvasható a Blikk internetes kiadásában.

Kegyeleti okok miatt nem teszünk ki fényképet!

A gyilkosokét majd igen!

A soroksári áldozat férje: a Sátán kutyái elvitték a lelkemet

Néhány nappal ezelőtt brutális módon végeztek Soroksáron egy nővel, aki este, mint rendszeresen, futni indult. A Budapesti Rendőr-főkapitányság speciális, 14 fős nyomozócsoportja keresi a tettest vagy tetteseket. A szörnyű tragédiáról az áldozat férje, a taxisként dolgozó testépítő, Kardos Lajos beszélt a hvg.hu-nak.

Nem lehet szavakban elmondani, mit érzek, iszonyatos kín – mondta a hvg.hu-nak Kardos Lajos, a Soroksáron múlt hét közepén megölt asszony férje. „Öt napja minden összefolyik, olyan mintha a Sátán elküldte volna a veszett kutyáit, hogy tépjék szét a feleségemet, aztán elvitték magukkal az én lelkemet is.”

Kardos Lajos felidézte a szeptember 25-én este történteket. „Krisztina háromnegyed nyolckor ment el futni, ami általában fél óráig tartott. A kisfiamnak tűnt fel, hogy az anyja a szokásosnál tovább marad távol. Próbáltam Krisztinát telefonon elérni, de nem sikerült.” A férfi a soroksári rendőrőrsön kért segítséget, és rendőrautókkal kezdték a terepet körbejárni.

„Miután ez nem vezetett eredményre, éjfélkor kértem, hogy kutyás rendőr is kapcsolódjon be a keresésbe” – folytatta Kardos Lajos. A rendőr eb egy órán belül megérkezett. Krisztina ruhájából szagmintát vettek a kutatáshoz, a kutya végigment a nő futóútvonalán, és fél órán belül egy bokorban rá is akadt Krisztinára. „Engem és mást sem engedtek oda a holttesthez, de elmondták, hogy mit tettek vele.”

„A rendőrök átvizsgálták a lakást, kikérdezték a családtagokat, a barátokat és az ismerősöket, de hogy ezek alapján mire jutottak, nem tudom, nem mondták el nekem, hogy a nyomozás hol tart. A holttestet kedden adják ki nekem, és intéznem kell a temetést.” Kardos Lajos hozzátette: mivel feleségével brutálisan elbántak a támadói, hamvasztást szeretne majd.

A legnehezebbnek a férfi mégis azt tartotta, hogy 11 éves fiának el kellett árulni, hogy mi történt az édesanyjával. „Először azt mondtuk, hogy futás közben megállt a szíve, de aztán egyre másra kapta az üzeneteket az interneten, amelyekben az emberek arról érdeklődtek, megvannak-e a tettesek, ezért jobbnak láttam, ha semmit sem titkolok el.”

Kardos Lajos hihetetlennek tartotta, hogy valaki elmegy futni, s az történik vele, mint a feleségével, ráadásul lakott területen, sportolásra kialakított bicikliúton. „Elképesztő, hogy mennyire nem lehet az ember óvatos a mai világban” – mondta. Megtörten még annyit tett hozzá Kardos Lajos, hogy a fiával együtt már az első pillanatban megérezték: valami baj van, valami nagyon rossz dolog történt Krisztinával.

Nyomozócsoport

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon 14 fős nyomozócsoport folytatja a Budapest XXIII., Szigetdűlő területén történt emberölés elkövetőjének felderítését.

Mint arról korábban hírt adtunk, 2013. szeptember 25-én az esti órákban a Budapest XXIII., Szigetdűlő területén megöltek egy 36 éves nőt.

A tettes azonosítására, elfogására létrehozott 14 fős nyomozócsoport az eltelt idő alatt számos nyomozási cselekményt elvégzett. A széleskörű adatgyűjtés során beszerzett információkat folyamatosan, a nap 24 órájában ellenőrzik, értékelik, folyamatos a helyszínen rögzített nyomok értékelése.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai minden lehetséges és szükséges eszközt igénybe vesznek annak érdekében, hogy az emberölés elkövetőjét azonosítsák és elfogják.
süti beállítások módosítása