A Közgépre támadt a hackersereg

Elérhetetlenné tette Simicska Lajos cégének weboldalát a magyar Anonymous. A hackerek további támadásokat ígérnek a „kormányzati maffia érdekeltségi körébe tartozó weboldalak ellen”.

  A nemzetközi hackersereg magyar szárnya a Facebookon jelentette be, hogy sikeres támadást indítottak Simicska Lajos cége, a Közgép weboldala ellen, és sikerült elérhetetlenné tenni az oldalt. Kedden kora este a http://www.kozgep.hu/ című oldalt nem lehetett megnyitni, csak egy hibaüzenet érkezett.

Az Anonymous kedden nyilvánosságra hozott üzenetében további, úgynevezett túlterheléses támadást ígért „a kormányzati maffia érdekeltségi körébe tartozó weboldalak ellen”.

  Közleményük szerint „nálunk a Nemzeti Oligarchia Rendszere épült ki, egy félázsiai-félfasiszta feudális kartell”, míg Orbán Viktort azzal vádolják, hogy „titkos alkut köt az IMF-fel, lepaktált a Coca-Colával, a Nestlével, a bankárokkal, a nemzetközi nagytőkével”, és "kiszolgáltatta sorsunk az oligarcháknak, Simicskának, Nyergesnek, Demjánnak, Csányinak és a többi Disznófejű Nagyúrnak".



  



A bejegyzés trackback címe:

https://izraelkina.blog.hu/api/trackback/id/tr144739973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása