Mit is mondhatnék így karácsony előtt, mint egyszerű ember, egyszerű szavakkal..

Belekeveredett mindenki a politikába, hisz a médián keresztül elénk tolakodnak, hogy látod ki a te jótevőd? Ha nem nézel TV-t, akkor gondoskodnak arról, hogy az írott sajtóban lásd a képüket, hogy ezt adták át, itt helyezték el az alapkövet, és most lett divat, hogy ingyen ebédet osztogatnak öltönyben, legalább egy fotó erejéig, hisz azért van dolga, mert át kell menni modellt állni másutt is. Ez van, ezt kajálja a nép.

Ha nincs kedvünk már olvasni sem, vagy TV-t nézni, akkor is beszabadulnak az életünkbe, hiszen a tereken jégpályákat adtak át, persze ezt is ingyen, mert annyira jól állunk, de hol is? Az önkormányzatok annyira jól állnak, akiknek nemrég fizette vissza a magyar nép a tartozását, hogy megint könyékig lehet belenyúlni a közös kalapba, és lehet ütemesen megint PR-t építeni, de kiét is? Azét, akiknek köszönhetik? Na azért annyira jól nem állunk, hogy megköszönnék a nemzetnek, hogy nem kérik őket számon, nem annyit nem ér, hiszen Lázár úr megmondta, hogy mindenki annyit ér, amennyi a pénze. Neki sok van, és lásd sokat érve magasra ért.

Mikor érjük meg, hogy végre a saját pénzüket szórják, és ne a miénket? Mikor lesz elszámoltatás? Mikor érjük meg, hogy nem mutogatnak át a túloldalra nagyon drága dedósként.

Mikor lesz az, hogy bocsánatos bűn, ha valaki proliként indul panelból, mára a legnagyobb bankkártyával, földdel, gyárakkal rendelkezik, és utasít, és mindezt törvénytelenül tehette, bocsánatos bűnként, mert ugye a másik is lopott, és megint a nagyon drága dedó belépett.

Mindenkinek megvan a maga támogatója, akivel együtt mutogattatnak, s közben zsebtolvajlás megy, nem kicsiben, de átmutogattatnak a hívekkel a túloldalra, hogy ő…ő…ő mennyit lopott, nehogy már a saját tolvajunk fájjon neked! Ki vagy te? Te mocskos állat! Hogy mered az én vezéremre azt mondani, hogy tolvaj, miért nem a sajátodat szidod, aki tényleg az! Hja, hogy az enyém a kézen csókolt vezérem gyarapodik? Na és…Horni na és?! Kinek mi köze hozzá?! Olyan okos, hogy megdöntött minden IQ versenyt, hát nem megérdemli? Az nem lopás! A te vezéred gyarapodását nézzük meg! Micsoda visszafizette? Miből? Na, ezt nem hagyjuk! Feljelentjük, mert akkor biztos többet lopott.

Kommunista kutyából megmondtam nem lesz demokratikus szalonna…ezt át ne merd költeni ránk, hogy FIDESZ kutyából hogy lehet demokratikus szalonna, mert lehet, sőt! Urizálunk? Na és! Megtehetjük, hogy legyenek milliós óráink, mert 10.000 laptopot osztottam szét a nép pénzén, és futotta drága órára is. Igen, mi a kérdés? Miből vettem 10.000 laptopot? Nem a saját pénzemen abban biztos lehetsz, annyira hülye azért nem vagyok, ne nézz madárnak, de jól jött a szavazatuk, a te pénzeden, te kis balek. Miskolcon ez így mehet, kérem, és megválasztottak megint, te lúzer vagy én meg Kríza Ákos Polgármester.....mond utána hangosan Kriza Ákos...betűzd és szokd meg. Laza lázár megmondta ki mennyit ér, fogd be a szádat! Te nulla. Micsoda? Erdélyből jöttem? Na és! Nekem jár! Jár minden, hisz te is azt mondod adjátok vissza a hegyeimet, járok templomba, és kivégzem az ellenfeleimet, akik nem értenek egyet velem...és közben szerettek, szeretnek, és szeretek mindenkit, mert nemcsak órám van te agyalágyult hiszékeny barom .......

Urizálj te is, de csak a magad szintjén!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://izraelkina.blog.hu/api/trackback/id/tr157001701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2014.12.21. 14:15:22

Jó gondolatok, jól megírva. Sajnos a politika beköltözött a mindennapjainkban. Mert ugye színház, mozi,wellness csak a gazdagoknak jár, a többség meg szidja őket, az a szórakozása. Köszönjük rendszerváltók!
süti beállítások módosítása