2012.08.25. 09:29

Alul található a facebookon a szócsata. Egy tény és véleményt megosztanék, akkor én is, mint Admin.

Cirkusz és kenyér!

Igaz, hogy a nézettséget vegyük alapul, és a TV - n keresztül is hozzá kell tenni. Nagy kínokkal óriási stadionokban, jó ha van 300 ember, aki nézi a meccseket, + a TV-nél a senki. Aztán vannak olyan rangadók, ahol 1-2000 ember is ott van. Igen valóban ez már nagy szám.

A meccseken edződtek a rendőrök, akik tömegoszlatást tanulták meg a huligánokon. A pénzmosoda egyenlő a magyar focival. Akik elkezdik a gyermefocit, azok nagy része felnőttkorra abbahagyja.

Kiemelt támogatást élveznek, de élvezhetetlenné válik amit mutatnak.

A többit olvassák alul: Admin

1.: aki nézi a válogatott meccseket, az tudhatja, hogy a magyar foci az "Aranycsapat" ideje óta nem volt ilyen jó formában. Világszinten elismertek vagyunk, külföldi lapok írnak rólunk! Jelenleg a 28. helyet foglaljuk el a világranglistán,

ami fantasztikus előrelépés. 2.: miféle adófizetői pénzből? Külön törvény szabályozza, hogy a cégek egyes adóit NEM MUSZÁJ AZ ÁLLAMNAK BEFIZETNI, hanem SPORTRA FORDÍTHATJÁK! Az meg már rajtuk áll, hogy miféle ágazatba fektetnek be. Diósgyőrben pl.: így épült fel több edzőpálya, köztük Magyarország egyik legjobb műfüves pályája. 3.: ha jól tudom nemrég volt Debrecenben úszó Eb, Szegeden kajak Eb.. Szerintem az nem a focihoz tartozik, mégis tömérdeknyi pénzzel lett támogatva. A kontinensviadal pedig mi másra utalna, ha nem a fejlettségi szintekre. Tudjátok bizonyos kereteknek meg kell felelni, ha rendezni akarunk. És ami a focit illeti: igen, felzárkóztunk, ezen a téren is ideje újítani, lassan, de biztosan. 4.: csak, hogy tisztában legyen mindenki vele: http://sport.hir24.hu/olimpia/2012/08/17/a-mob-35-milliot-adna-az-aranyermeseknek/ Sajnálom, hogy ennyi elvakult és tudatlan ember van, de remélem ezek után valamivel tisztábban látják a dolgokat!
 
Jelenleg 28. hely egyszerűen epikus , csak hogy az első 10-be vagy akár 16-ba is bekerülnünk lehetetlen. Hülyeség , hogy azért érték volna ezt el a sportolók , mert olyan az infrastruktúra , itt utalok pl. Szilágyi Áron öltözőjére , edzőter
mére. Sokkal több sportpszichiáter kell ami sok pénz , de kéne mert volt egy-két sportolónk Lőrincz-Ungvári akik döntőig terminátorok voltak esélye nem volt az ellenfélnek , ott meg nem csináltak szinte semmit , nem a képességgel , a tehetséggel van a gond , hanem a támogatással , ellátással , fizikálisan , mentálisan és az infrastruktúra szemszögéből is.

 

Nagyon szép és jó, hogy sikeresek vagyunk ezekben a sportágakban is. Nem mondom,hogy nem kéne támogatni, mert kell. De! Akik itt ezzel egyetértenek, árulják már el nekem, hány birkózó meccset, hány kajak-kenu futamot néztek meg önszántukból akkor, amikor nem világverseny volt.. Ezek a sportok nem vonzanak tömegeket a jó focival ellentétben...A jó focihoz pedig pénz kell.. Puskás Ferenc mondta valamikor: "Kis pénz, kis foci, nagy pénz, nagy foci!"

 

Aki azt gondolja hogy a magyar foci egy nulla, az nem igazi magyar férfi! Lehet pillanatnyilag nem vagyunk a legjobbak de egyszer miért ne lehetnénk??? Kár ilyeneket mondani a focirol... " egy diósgyőri szurkoló véleménye "

Csak annyit mondok, hogy RYA RYA Hungarya!!!!!!!!!!!!!!!!!! És azért jó látni, hogy egyre többen vannak a magyar foci mellet. Valahogyan elkel kezdeni a fejlődést. S jelenleg el kezdték 2 év múlva találkozunk a Világ Bajnokságon! Hajrá Magyarország!!!! Amúgy is aki nem így gondolja az nyugodtan vegye be a az összes magyar drukel pöcsét!!!!!!:D

A bejegyzés trackback címe:

https://izraelkina.blog.hu/api/trackback/id/tr724730777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása